♥ Verjaardagservies Aiden

Verjaardagservies AidenBij het bekijken van het geboortekaartje waar dit Femkado op is geïnspireerd herinnerde ik mij meteen een ander geboortekaartje. Dat kon geen toeval zijn! En ja, het bleek dat Aiden een broer heeft met een naam die me ook bekend voor kwam. Dus dat werd even speuren in mijn fotoalbums naar dat ene specifieke geboorteservies. Toch nog even een dubbelcheck bij de klant: ‘Kan het zijn dat ik voor de broer van Aiden in juni 2022 ook een Femkado geboorteservies heb mogen maken?’ Dat klopte inderdaad. Kijk, dat vind ik nou leuk. (Benieuwd naar dit geboorteservies? Neem dan een kijkje op op Facebook of Instagram. Hier lees je in de highlights ‘REVIEWS 2024’ overigens ook een mooie review over dit Femkado.)

Kortom: Aiden en zijn broer Mace hebben bijna hetzelfde kaartje, maar toch zijn beiden uniek. Net als het uiteindelijke Femkado voor beiden. 

Lees meer…

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf een paar laarsjes van Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze en Laarsjes voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

2 thoughts on “♥ Verjaardagservies Aiden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *