Werkwijze

Overleg
Stel je eventuele vraag/ geef je wensen aan via het contactformulier. Twijfel je over de mogelijkheden van bewerken van het kaartje of je afbeelding? Voeg het dan toe als bijlage bij het contactformulier voor het bespreken van de mogelijkheden. Via de mail ontvang je vrijblijvende informatie, een voorstel voor de bewerking en een prijsopgave. Weet je al precies wat je wilt? Plaats dan direct je bestelling via het bestelformulier.

FemKADOBON
Wil je een ander graag verrassen met een Femkado, maar kun je zelf niet goed een keuze maken? Of wil je een Femkado bestellen, maar is de gewenste levertijd niet haalbaar? Bestel dan een FemKADOBON met een waarde naar keuze. Je ontvangt via de mail een digitale FemKADOBON welke je zelf kunt printen of doorsturen. Ga naar het bestelformulier en selecteer bij categorie deze optie. Volg de verdere instructies.

Bestellen
Na akkoord prijsopgave en leverdatum plaats je definitief je bestelling via het bestelformulier. Je kunt ook meerdere Femkado’s tegelijk bestellen (categorie Anders/meerdere Femkado’s). Geef altijd bij specificaties duidelijk je wensen aan. Vanaf het moment van verzenden van het bestelformulier is er sprake van een opdracht en zijn de afgesproken kosten bindend. Je ontvangt altijd en zsm. een bevestigingsmail met hierin het adres waarnaar het kaartje opgestuurd kan worden.

Kaartje opsturen 
Het is een optie om een Femkado te laten maken geïnspireerd door een kaartje. Het kaartje wordt als bijlage aan het bestelformulier toegevoegd om te kunnen bepalen of het kaartje geschikt is voor de bewerking van het gewenste Femkado. En om te bepalen of er een ‘toeslag moeilijkheidsgraad’ van toepassing is (zie ook Algemene Voorwaarden/toeslag moelijkheidsgraad). Voor een duidelijke én bruikbare afbeelding zijn de volgende instructies van belang:
* Plaats het kaartje opengevouwen op een vlakke ondergrond
* Zorg voor helder licht voor een kleurechte weergave van het kaartje
* Maak een foto van bovenaf en zorg dat de omtrek van het kaartje met rechte lijnen in beeld is
* Maak een foto van de buiten- én binnenkant van het kaartje
* Voeg de afbeelding(en) toe aan het contact- of bestelformulier
Je kunt natuurlijk ook het kaartje scannen.

In sommige gevallen ontvangt Femkado het kaartje ook graag via de post, omdat structuren en bepaalde details via de pc lastiger te beoordelen zijn en voor de foto van het eindresultaat. Het adres wordt doorgegeven bij bevestiging van de bestelling. Noteer duidelijk je adres op achterzijde envelop.
Je ontvangt een bevestigingsmail wanneer Femkado het kaartje via de post heeft ontvangen. Het kaartje krijg je altijd retour bij de ontvangst van je bestelling.

Levertijd
Bij de bevestiging van je besteling krijg je te horen wat de verwachte levertijd zal zijn. Afhankelijk van een vakantieperiode en/of wachtlijst kan de levertijd verschillen van 1 week tot enkele weken. Zodra ik aan je bestelling ga werken ontvang je hierover bericht met een geschatte levertijd. Let op: Femkado geeft een weeknummer qua levertijd aan. Dit mag je ruim interpreteren. Het is verstandig rekening te houden met een eventuele vertraging die je bestelling kan oplopen. Plan het moment dat je de ander wilt verrassen met het Femkado dus niet direct na aangegeven levertijd. Het is overigens ook mogelijk het Femkado op het adres van de ontvanger te laten bezorgen. Dit kan aangegeven worden in het bestelformulier.

Factuur
Nadat je bestelling klaar is ontvang je een betaalverzoek via Whatsapp. Liever een digitale factuur (PDF bestand)? Laat het dan even weten. Deze ontvang je dan bij bevestiging van je bestelling zodat deze alvast voldaan kan worden. De betaling vindt dan plaats nog voor je bestelling klaar is; dit om vertraging in de levertijd te voorkomen, zeker in geval van een spoedbestelling.  Zodra de betaling voldaan is wordt je bestelling aangetekend verstuurd. Zodra je pakket is gepost ontvang je hierover een mail met een Track&Trace code zodat je je pakket kunt volgen (zie alg. voorwaarden/pakketpost-verzendkosten). In de factuur staan ook de betalingsgegevens vermeld. 

Bericht op site/social media
Het is gebruikelijk om, zodra je bestelling klaar is, hiervan een bericht met foto’s geplaatst wordt op de pagina Laatste Femkado’s van de site en/of op de social media.  
Is degene die het Femkado gaat ontvangen bekend met Femkado? Of wil je dat het bericht over jouw Femkado pas geplaatst wordt nadat het is gegeven?

Dan houd ik daar (in goed overleg) rekening mee. Geef dit dan bij het plaatsen van je bestelling bij ‘Wensen’ aan mij door. In overleg wacht ik dan even met het plaatsen van het bericht/ foto’s op de site en social media tot het Femkado door die persoon ontvangen is. (Femkado behoudt het recht van bepaling hierbij.)
Graag ontvang ik van jou dan bericht wanneer het Femkado gegeven is zodat ik het bericht kan plaatsen.

Reactie
Ik vind het altijd leuk wanneer je een reactie achter laat bij het bericht van je bestelling. Je ontvangt een mailtje met een link naar het bericht zodra je bestelling klaar is. Via die link kun je een reactie achterlaten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op.

Groet, Femke

Share