Prijslijst

Femkado werkt voornamelijk in opdracht. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van de klant. Zo is elk Femkado persoonlijk en uniek.
Het is mogelijk eerst je wensen te overleggen via het contactformulier. Je ontvangt  een mail met een voorstel voor de uitwerking van het Femkado en een (vrijblijvende) prijsopgave. De prijs voor sommige Femkado’s is afhankelijk van deze wensen en de materiaalkosten. Voor een aantal Femkado’s geldt echter een standaardtarief (prijswijzigingen voorbehouden). Tenzij de klant nog aanvullende/specifieke wensen heeft. Dan wordt na overleg de prijs aangepast.

NB: Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief € 9,20 verzendkosten voor een aangetekend pakket!

GEBOORTESERVIES ♥ VERJAARDAGSERVIES ♥ DOOPSERVIES (excl. € 9,20 verzendkosten aangetekend pakket)
Femkado maakt persoonlijke geboorte-, verjaardag- en doopserviezen geïnspireerd op het geboortekaartje. Kijk HIER voor meer info.
Femkado adviseert het servies met de hand af te wassen voor een blijvend mooi resultaat. Niet geschikt voor de vaatwasser en magnetron.
Optie 1: ontbijtbordje, papschaaltje, fruitbordje € 44,- voorbeeld
Optie 2: ontbijtbordje, fruitbordje, mok € 49,- voorbeeld
Optie 3: ontbijtbordje, papschaaltje, mok € 54,- voorbeeld
Optie 4: ontbijtbordje, papschaaltje, fruitbordje, mok € 59,- voorbeeld
Optie Anders: samenstelling servies naar eigen wens (bijv. alleen ontbijtbordje) € op aanvraag  
♥ GEBOORTESCHILDERIJEN (excl. € 9,20 verzendkosten aangetekend pakket)
Femkado maakt persoonlijke geboorteschilderijen/geboortecollages, geboortelijstjes en geboortetegels geïnspireerd op een geboortekaartje. Kijk HIER voor meer info.
Geboorteschilderij/collage: canvas 20×20 cm € 24,95 voorbeeld
Geboortetegel: Fries witje, 10×10 cm € 24,95 voorbeeld
♥ LAARSJES € 18,50 (excl. € 9,20 verzendkosten aangetekend pakket)
Hippe kinderlaarsjes met eigen naam. Zo kan je kind altijd zijn/haar eigen laarsjes herkennen bij de opvang en/of op school. Leverbaar in de kleuren rood, roze, blauw en groen.  Leverbaar in verschillende maten: maat 20/21 (ca. 9-12 maanden), maat 22-24 (1-2 jaar), maat 25-27 (2-4 jaar) Kijk HIER voor meer info. De laarsjes zijn bewerkt met een speciaal soort sticker. Deze is zeer sterk, (spat)water bestendig en geschikt voor op de laarsjes. voorbeeld 1 voorbeeld 2
Share