♥ Geboorteservies Nola

Geboorteservies NolaHerken je dit? Iemand binnen je sociale kring is voor het eerst zwanger. Ontzettend leuk, dus je wilt diegene graag verrassen met een zwangerschapscadeautje. Dan kun je, zoals ik, wel een onderneming hebben in originele en persoonlijke geboortecadeaus. Dat wil niet zeggen dat je je eigen creaties per definitie aan de vrouw gaat brengen.
Dus ik op zoek naar een origineel ideetje. Voor het opdoen van een beetje inspiratie loop ik een winkel in Zutphen binnen. Echt geïnspireerd raak ik niet. Wel valt mijn oog op een schattig jongetje van enkele maanden dat vrolijk lachend in de kinderwagen ligt. Ik kijk z’n moeder aan; een vlotte jonge dame die mij vast wel kan vertellen wat zij nou het meest originele of leukste kraamcadeau vond dat zij onlangs gekregen heeft. Ze gaf me wat tips en ik bedankte haar vriendelijk. Toevallig had ik ook wat flyers mee van mijn site. Normaal loop ik er niet zo mee te ‘strooien’, maar ik dacht dat zij het misschien wel leuk zou vinden een flyer te ontvangen onder het mom van ‘mocht je nog de vraag krijgen wat je graag als kraamcadeau wilt ontvangen, kijk dan eens op deze site voor o.a. persoonlijke kraamcadeaus’. (Hè foei, heb ik toch nog mijn eigen creaties aan de vrouw gebracht.)

Een paar weken later…    (Lees meer…)

ben ik heerlijk een eindje aan het fietsen. Oproep gemist. Meteen daarna ontvang ik een Whatsapp berichtje; ‘Ik sprak jou laatst in de winkel (…). Ik wil graag een bordje en mok bij je bestellen. Kan ik het bij je ophalen om verzendkosten te sparen? Ik neem aan dat jij in Zutphen woont gezien ik je daar trof?’ Ik reageer dat ik nabij Zutphen woon in een klein dorpje. Blijken we vlak bij elkaar om de hoek te wonen!

Inmiddels heb ik voor haar dit zeer gedetailleerde setje voor Nola mogen maken. Na een kleine sneak-peak kreeg ik al enthousiaste reacties van deze klant. Bij het persoonlijk ophalen van haar bestelling was ze helemaal enthousiast. Daar doe ik het voor!

Benieuwd naar haar reactie? Neem dan een kijkje bij het verhaal op Facebook en Instagram.

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf een geboorteservies van Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze en Serviesgoed voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *