♥ Verjaardagsbordje Lara

Verjaardagsbordje Lara aIk krijg wel eens speciale verzoekjes binnen voor een andere samenstelling van het persoonlijke serviesgoed. Zo ook nu voor het persoonlijke verjaardagsbordje van Lara. (Lara is het zusje van Morris voor wie ik in 2014 een servies mocht maken. Op Facebook kun je het geboorteservies voor Morris bekijken.)
Voor Lara wilden de ouders ook graag een persoonlijk Femkado, maar dan alleen een ontbijtbordje. Het kaartje van ©vrolijkegeboortekaartjes.nl kreeg ik al snel binnen. En met recht is dit een vrolijk geboortekaartje te noemen! Wat een kleuren en wat is er veel op te zien. Omdat ik enkel een ontbijtbordje hoefde te maken nodigde dit kaartje uit voor een eigen interpretatie van de bewerking. Ik heb ervoor gekozen om van elke zijde van het kaartje een figuur en bepaalde details terug te laten komen en samen te voegen tot één. En kijk wat een vrolijk geheel!

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Verjaardagsbordje Lara bWil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Geen probleem!
Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *