♥ Rugzak Amber

Rugzak Amber aIk krijg met regelmaat zulke speciale verzoekjes dat ik er maar een categorie ‘Exclusieve Femkado’s‘ voor heb gemaakt. En deze bestelling sluit hier mooi bij aan; of ik ook persoonlijke kinderrugzakjes maak? Natuurlijk! Niet eerder gedaan, maar voor deze klant doe ik dat graag.
Hoewel het geboortekaartje wel om wat aanpassingen voor de bewerking vroeg, zag ik hier ook wel een leuke uitdaging in. Het verzoek was om een klein kinderrugzakje van max. 30m. hoog te bewerken in de pasteltinten van het kaartje. De voorkeur ging uit naar een zachtroze of mint kleurige rugzak. Helaas bleek die niet leverbaar in betreffende kleuren en viel de uiteindelijke keuze op een fuchsia roze rugzak. Wat uiteindelijk dan weer heel goed uitpakt met de pastelkleurige bewerking. En zie hier het resultaat: een persoonlijke rugzak met naam voor Amber! (Ben je benieuwd naar meer foto’s van de rugzak voor Amber? Neem dan een kijkje op Facebook. Kijk voor meer voorbeelden van Exclusieve Femkado’s HIER.)

De kinderrugzak oor Amber is geïnspireerd op het geboortekaartje van ©CottonBird. Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Geen probleem! Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Share

2 thoughts on “♥ Rugzak Amber

  • Femke! Wauw! Wat is het gaaf geworden! Superrr leuk inderdaad de pasteltinten op het fuchsia roze. Ontzettend lief dat je deze uitdaging wilde aangaan en het resultaat is geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *