♥ Laarsjes Zoë

Laarsjes ZoëGoudfolie is momenteel een populaire toevoeging voor een geboortekaartje. Ik vind het ook erg mooi. Voor de bewerking van de Femkado’s is het echter soms lastig hiervan een goede foto te maken van het geboortekaartje. De goudfolie geeft een glinstering of juist schaduw bij het maken van een foto ervan. De klant die deze laarsjes voor Zoë bestelde had echter…

Lees hier meer…

zelf al een mooie afbeelding in zwart/wit gevonden die prima bruikbaar was voor de bewerking van de laarsjes. Fijn als klanten je zo kunnen helpen. Bij de bevestiging van haar bestelling had ik een ruime levertijd aangegeven, maar met haar hulp waren de laarsjes veel sneller klaar. En daarmee kom ik de klant dan weer graag tegemoet.

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf een paar laarsjes van Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze en Laarsjes voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

2 thoughts on “♥ Laarsjes Zoë

  • Beste Femke, ik heb de laarsjes zojuist ontvangen en ze zijn prachtig, precies zoals de bedoeling was! De levering is heel vlot verlopen. Super fijn dat je snel reageert op vragen via mail – app.
    Volgende keer zeker weer, dankjewel! En heel veel succes met je mooie bedrijf. Groetjes, Yvonne

    • Wat een mooie review heb je geplaatst voor zowel het eindresultaat als het proces. Daar ben ik blij mee, dank je wel. Ik kijk uit naar je volgende bestelling. Dan zal ik weer wat moois voor je maken. 😉

      Groet, Femke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *