♥ Laarsjes Suze

Laarsjes SuzeDe geboorte van Suze is voor mij extra bijzonder, want zij is geboren op dezelfde dag als mijn verjaardag, namelijk 14 juli. Die datum kom ik niet vaak tegen bij al die geboortekaartjes die ik namens Femkado mag bewerken. En wat mij ook opvalt aan het kaartje is de boom van vlinders met een groot hart in het midden. Zoals je misschien al eens opgevallen is komt het ♥ op verschillende manieren bij Femkado terug: in het logo, in de titels van de berichten bij ‘laatste Femkado’s en op de meeste persoonlijke Femkado’s als detail van de bewerking. Maar ook in mijn persoonlijke leven. Hetzelfde geldt voor de vlinder, een prachtig insect, welke voor mij mijn persoonlijkheid symboliseert. De vlinder staat ook voor kwetsbaar leven. Nu kan ik uit de tekst op het kaartje opmaken dat het leven van Suze, zo jong als ze is, nog kwetsbaar is; ze is een klein en frêle meisje. Het kaartje raakte mij. Ik heb wat extra liefde toegevoegd tijdens het werken aan deze opdracht. ♥

De bewerking van de laarsjes is geïnspireerd op het geboortekaartje van ©FamilyCards.nl
Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf deze kinderlaarsjes als Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

 
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *