♥ Laarsjes Mathieu

Laarsjes MathieuOok al heb ik als uitgangspunt voor ieder een uniek en persoonlijk Femkado te maken, er zijn uitzonderingen. Bijvoorbeeld wanneer ik Femkado’s mag maken voor broertjes. Dan is het juist leuk om er overeenkomsten in te verwerken. Je leest het goed… overeenkomsten. Want zelfs dan probeer ik er nog iets unieks van te maken. Neem nu de laarsjes voor broertjes Mathieu en Maurice. De opdracht was om dezelfde kleur laarsjes (in verschillende maten) te bewerken met een graafmachine en naam. Dan is het juist leuk als het resultaat hetzelfde is maar toch nét even anders. Dezelfde afbeelding, maar in spiegelbeeld; de naam en afbeelding in een andere kleur; hetzelfde logo met de ‘M’, maar in andere kleur. Herkenbaar, maar toch eigen!

Benieuwd naar de laarsjes van Maurice? Neem dan HIER een kijkje.

Nog een leuk weetje…
Lees hier meer:

Deze laarsjes gaan de grens over, naar onze zuiderburen. Kunnen Maurice en Mathieu in België ‘de blits’ maken met deze unieke laarsjes!

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf een paar laarsjes van Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze en Laarsjes voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *