♥ Laarsjes Mae

Laarsjes MaeEnthousiast was ik begonnen met de voorbereidingen van de laarsjes voor Mae naar aanleiding van het geboortekaartje. De klant had bij de bestelling echter een voorkeur van kleurgebruik aangegeven wat vraagtekens opriep, gezien de kleuren niet helemaal overeen kwamen met die van het geboortekaartje. Dus voor de zekerheid een check gedaan bij de klant. Gelukkig was ik nog niet begonnen met bewerken, want de klant bleek een heel andere invulling voor de bewerking te hebben. Na enig overleg zijn we overeen gekomen dat de afbeelding van de bloesemtak van het kaartje, welke ze er graag op wilde, niet bruikbaar was vanwege te kleine details. Ik zou een eigen ontwerp maken en het voorstel verder met haar afstemmen. En dat was leuk om te doen! Het ontwerp is geïnspireerd op de bloesemtak van het geboortekaartje, op Nijntje op de maan en de kleuren van het kaartje. Het ontwerp werd bij verdere afstemming zeer enthousiast ontvangen. En ik moet zeggen ook erg blij te zijn met het eindresultaat. Wellicht krijgen deze laarsjes een ereplaatsje op mijn site.

Lees meer…

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf een paar laarsjes van Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze en Laarsjes voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *