♥ Laarsjes Indi

Laarsjes IndiDeze kleine meid, geboren op 25 juli 2021, heeft maar liefst drie namen gekregen. Er past er slechts één op de laarsjes, dus deze maar in groot formaat aangebracht. De klant had de voorkeur voor een witte bewerking, maar op mijn advies heeft ze uiteindelijk toch voor groen gekozen. Hoewel de kleur niet helemaal overeenkomt met de kleur van het geboortekaartje, spreekt dit toch net wat meer. Groen op roze laarsjes heeft gewoon een heel fris en fleurig resultaat. De afbeelding valt daarmee goed op. Aan de binnenzijde van de schachten heb ik een hartje toegevoegd. Want ja, ook deze laarsjes zijn weer met veel liefde (en aandacht) gemaakt!

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf deze kinderlaarsjes als Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *