♥ Geboorteservies Thom

Geboorteservies ThomAlweer een mooi exemplaar van een persoonlijk geboorteservies. Eenvoudig, maar mooi. Onderschat echter niet het precisiewerkje hiervan; lettertypes zijn vaak een strakke vormgeving. Zie dat maar eens met een dun penseeltje en uit de lossen hand te schilderen.  Zoals mijn klanten en volgers inmiddels weten maak ik geen gebruik van sjablonen of voorbedrukking. Ik schilder alles uit de losse hand. En dat resulteert in verschillende exemplaren, van een persoonlijk serviesgoed tot een canvas tot een met de hand bewerkt kinderstoeltje. Het kan allemaal bij Femkado!

Het geboorteservies voor Thom is geïnspireerd op het geboortekaartje. Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Geen probleem! Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Share

2 thoughts on “♥ Geboorteservies Thom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *