♥ Geboorteservies Joas

Geboorteservies JoasVoor bepaalde mensen doe je graag iets extra’s. Zoals een psalm toevoegen aan de bewerking van een geboorteservies:

Ik prijs U omdat U mij zo prachtig hebt gemaakt.
Alles wat U doet is wonderbaarlijk.
Psalm 139:14

Ik hoop dat de ouders van Joas net zo gelukkig zijn met dit complete persoonlijke geboorteservies voor hun zoontje Joas, als met de geboorte van hun zoon. Het is natuurlijk niet te vergelijken qua geluk, maar toch…

Het geboorteservies voor Joas is geïnspireerd op het geboortekaartje. Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Geen probleem! Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Share

2 thoughts on “♥ Geboorteservies Joas

 • Prachtig gemaakt!! We zijn er zo blij mee. Het servies krijgt een mooi plekje in de kast, totdat Joas oud genoeg is om het niet te laten vallen 😊.
  Heel erg bedankt voor het maken van dit prachtige serviessetje!
  Groetjes mama van Joas

  • Dag Josianne,
   Voor jullie is het geboorteservies een cadeautje om te krijgen. Voor mij is deze blije reactie een cadeautje om te ontvangen. Fijn dat jullie er zo blij mee zijn. Ik heb het met liefde gemaakt! Veel plezier ermee.

   Groet, Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *