♥ Geboorteservies Hugo

Geboorteservies HugoNamen. In één oogopslag herken ik de namen van mijn klanten. Meestal bij het lezen van de naam in het bestelformulier of in de mail. Maar bij deze bestelling viel mijn oog op een naam op het geboortekaartje. Omdat ik het kaartje doorgestuurd kreeg tijdens mijn vakantie, vroeg ik de klant voorzichtig of het kon zijn dat de moeder van Hugo al bekend was met Femkado, want haar naam kwam mij zo bekend voor. ‘Zou kunnen’, was de reactie van de klant. ‘Een geboorteservies van Femkado stond wel specifiek genoemd op haar kraamcadeaulijstje’, benoemde ze.
Bij thuiskomst meteen mijn klantenbestand gecheckt. En ja hoor, de moeder is inderdaad een klant van mij. Hoe leuk is het dat ze nu zelf een geboorteservies mag ontvangen voor haar pas geboren zoontje! Dat maakt het extra bijzonder voor mij. Want ja, elke gelegenheid waarbij ik een persoonlijk Femkado mag maken is voor de klant en degene die het ontvangt bijzonder, maar zeker ook voor mij! En zoals altijd heb ik het ook nu met veel liefde gedaan! 

PS. Om de verrassing voor de moeder van Hugo niet op voorhand te verklappen kon ik het bericht niet direct plaatsen. Daar heb ik even mee gewacht tot na het kraamfeest. 

Benieuwd naar het geboortekaartje waar dit geboorteservies op geïnspireerd is? Neem dan een kijkje op op Facebook en Instagram.

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf een persoonlijk geboorteservies bij Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

4 thoughts on “♥ Geboorteservies Hugo

 • Al enige keren dit servies zelf cadeau gegeven, maar toch nog onwijs leuk om het zelf te krijgen!

  • Voor mij was het evengoed erg leuk om nu eens voor jou een Femkado te mogen maken. Fijn om te horen dat je er zo blij mee bent. Geniet ervan, samen met je mooie gezin!

   Groet, Femke

 • Judith Vink-van den Berg

  28 september 2022 at 09:44 Beantwoorden

  Afgelopen zaterdag het servies aan de ouders gegeven. Ik had het zelf nog niet gezien, omdat ik de doos dicht had laten zitten. Supermooi geworden. En wat lief dat je er een persoonlijk briefje voor de moeder bij had gedaan. De ouders waren er blij mee en wij vonden het een leuk en origineel cadeau om te geven.

  • Wat leuk om te horen dat het persoonlijke briefje voor jou ook een verrassing was toen het pakket geopend werd. Fijn dat alles naar wens is. Ik heb het graag gedaan!

   groet, Femke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *