♥ Geboorteservies Elin

317.Geboorteservies ElinZoals het geboortekaartje aangeeft is Elin uit liefde ontstaan, met liefde gedragen en vol liefde verwacht. Liefdevoller kan het kindje niet ontvangen worden, lijkt mij. Met liefde heb ik voor haar en haar ouders dit geboorteservies gemaakt.

De bewerking van het geboorteservies voor Elin is gebaseerd op het geboortekaartje. Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een doopfeest, geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Geen probleem!
Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Share

2 thoughts on “♥ Geboorteservies Elin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *