♥ Geboorteservies Bruce

Geboorteservies BruceDetails. Ik hou ervan. Een uitdaging vind ik het om een heel gedetailleerd geboortekaartje te bewerken. Daar ligt mijn kracht. Mijn oog voor detail komt hierbij goed van pas. Maar soms schiet ik door. Ik kan namelijk ook wel eens overdrijven. Ik kan hierbij inmiddels al verschillende voorbeelden laten zien die dit bevestigen. En het geboorteservies voor Bruce sluit hier mooi bij aan. Hoewel… ‘mooi’? Ik kan ook overdrijven, zoals ik al zei. Niet dat het resultaat er niet naar is, al zeg ik het zelf, maar juíst daarom; ook dit is weer zo’n gedetailleerd exemplaar. Pfff… Hoe krijg ik het toch voor elkaar?! Dat zeg ik dan bij het afronden van de opdracht wel eens hardop tegen mijzelf. Maar ook dat ik trots mag zijn op mijn werk. En dat ben ik zeker!
(Benieuwd naar deze voorbeelden? Kijk dan op Facebook voor foto’s van deze gedetailleerde Femkado’s.)

Het geboorteservies voor Bruce is geïnspireerd op het geboortekaartje van ©PetitKonijn. Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Geen probleem! Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *