♥ Geboortekoffer Twan

Geboortekoffer Twan aWat een leuke opdracht was het om deze geboortekoffer te maken. Het kaartje was een leuke uitdaging om te bewerken. De afbeeldingen bevatten namelijk meerdere kleurlagen. Een precisiewerkje dus. Maar daar houd ik van. 
De keuze voor de inhoud van de geboortekoffer is gevallen op een rompertje, mutsje en laarsjes. De klant had bij de bestelling aangegeven dat de kleur van de afbeelding op de laarsjes in rood mocht. Dat vond ik echter zo afwijken van het resultaat van de rest dat ik er toch maar even een belletje aan gewaagd heb met een tegenvoorstel van mijn kant. Want waarom de laarsjes niet bewerken zoals de andere Femkado’s? Dus gewoon in stijl van het kaartje. Zo is de inhoud van de geboortekoffer gelijk aan het geboortekoffertje zelf. En zeg nu zelf… is het eindresultaat niet leuk?! (Kijk voor meer foto’s van het eindresultaat HIER.)

De geboortekoffer met bijpassende laarsjes, rompertje en muts zijn geïnspireerd op het geboortekaartje. Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Geen probleem! Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *