♥Laarsjes Soof

Laarsjes-SoofDaar ben ik weer! Op social media heb je al wat nieuwe berichten van mij kunnen lezen na een periode van stilte. Ik had even een time out nodig om de balans te bewaren tussen werk, gezin en tijd voor mijzelf. In de tussentijd ben ik ook nog even verhuisd van de Flevopolder naar de Achterhoek. (En hiermee een lang gekoesterde droom waargemaakt.)
Goed, dat alles is nu achter de rug. Na de verhuizing moest ik even bijkomen van het harde werken van het afgelopen jaar. Heb ik wat ‘me-time’ gecreëerd door hobbymatig creatief bezig te zijn en weer in de ‘flow’ te komen. (Ik heb intens genoten!)’. Nu is het tijd om de draad weer op te pakken. 

Er stonden al wat bestellingen op de wachtlijst. Deze ben ik nu aan het oppakken. Eén ervan was de bestelling van laarsjes voor Soof. De klant had om een kleuradvies gevraagd. Die heb ik gegeven. Wat heerlijk om te horen dat de klant dan volledig op mijn advies vertrouwt. En mij ook nog de ruimte gaf hier eventueel nog van af te wijken. Als het resultaat maar mooi wordt, was de wens. Ik ben benieuwd naar de reactie.

Ook jouw reactie is leuk om te lezen. Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag! 

Share

2 thoughts on “♥Laarsjes Soof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *