♥ Stoeltje Bo

Stoeltje Bo bZo nu en dan krijg ik een speciaal verzoekje; om met bepaalde details een nóg persoonlijker Femkado te maken. Of om een persoonlijk Femkado buiten de geboden categorieën te maken. Zo was dat laatste ook nu het geval. De klant wilde een gepersonaliseerd kinderstoeltje laten maken, maar kon niet meer terecht bij een eerder benaderde aanbieder. Dus struinde ze het internet af en kwam ze al snel op de site van Femkado terecht. Deze categorie kon ze echter niet in het aanbod vinden, maar ze las wel dat speciale verzoekjes overlegd konden worden. Dus waagde ze de gok. Het grappige van deze situatie is dat ik lang geleden wel degelijk gepersonaliseerde kinderstoeltjes maakte. Met het feit dat ze zo snel bij mij terecht kwam voelde ik mij vereerd haar hiermee tegemoet te komen. En blij en enthousiast dat de klant was! Daar doe ik het voor. 

Het stoeltje voor Bo is geïnspireerd op het stoeltje voor haar zusje Noa dat eerder gemaakt is. De wens was om het precies zo te maken. Dat heb ik met liefde gedaan. Benieuwd naar de geboortekaartje en stoeltje waar dit geboorteservies op geïnspireerd is? Neem dan een kijkje op op Facebook en Instagram.

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf een persoonlijk geboorteservies bij Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

2 thoughts on “♥ Stoeltje Bo

 • Ik was idd opzoek naar iemand die een gepersonaliseerd stoeltje kon maken.
  Ik had precies in mijn hoofd hoe ik dit graag wilde, omdat ik voor het eerste kindje van mijn vriendin ook een stoeltje had laten maken en zij inmiddels 3 is.
  Heel het internet afgestruind en uiteindelijk in gesprek gekomen met Femkado.
  Na wikken en wegen toch de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of ze het op mijn manier toch zou kunnen doen. Ik ben namelijk zelf daar niet zo handig in en tijd is ook altijd een probleem.
  Gelukkig wilde ze dit doen en ben ik ontzettend blij met het resultaat! De ouders en grote zus vonden het ook heel erg mooi!

  • Dank je wel voor je leuke reactie, Pauline. Ik voelde me vereerd dat je via deze weg bij mij terecht bent gekomen. Ik heb het graag voor je gedaan. Je blije reactie en enthousiasme was aanstekelijk. Ik vind het leuk te horen dat niet alleen jij maar ook de ouders van Bo blij zijn met het resultaat. En als ik weer eens wat voor je kan betekenen weet je mij te vinden!

   Groet, Femke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *