♥ Laarsjes Sven Olivier

Laarsjes SvenHoera, Sven Olivier is geboren! Op 10 juni 2021 zijn Roos en Féline grote zussen geworden. Wat zullen ze trots zijn op hun kleine broertje. Het kleine prentje wat aan het kaartje bevestigd was getuigd daar wel van; de trots straalt ervan af. Voor mij des te meer een reden om deze afbeelding te gebruiken voor de bewerking van de laarsjes. Normaal gesproken zijn details aan mij wel besteed, maar dit keer was het een waar gepriegel. Voor de bewerking op de laarsjes geldt namelijk dat er een max van 3 inches toegepast kan worden op de afbeelding voor op de laarsjes. Dus hoe kleiner en fijner de details van de te bewerken afbeelding, hoe lastiger de bewerking. Maar ieder die mij kent weet dat ik mij hierdoor niet uit het veld laat slaan. En zie hier het resultaat. 🙂

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf deze kinderlaarsjes als Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *