♥ Laarsjes Lone

Laarsjes LoneVia een WhatsApp berichtje kreeg ik foto’s doorgestuurd van een getekend geboortekaartje. Of ik dit kaartje kon gebruiken om de laarsjes mee te bewerken? Daar moest ik eerst goed naar kijken. Niet alle kaartjes zijn namelijk geschikt om te gebruiken voor de bewerking van de laarsjes. Zeker bij getekende kaartjes is dit lastig. Een getekend kaartje bevat namelijk veel details die met de bewerking vaak wegvallen. of de afbeeldingen zijn zo direct op het kaartje gewoonweg niet bruikbaar. Wil ik het kaartje toch kunnen gebruiken, dan vraagt dat een bewerking door mij. En daar komt best wel wat bij kijken. Vandaar dan ook dat ik hier een toeslag voor vraag. 

Voor ik met het geboortekaartje aan de slag kon was het belangrijk dat ik er eerst bruikbare foto’s van ontving. Deze ontvang ik graag via de app of mail. De foto’s vragen wel wat aandacht. Hiervoor heb ik wat handige tips op mijn site geplaatst. Vervolgens ga ik met een tekenprogramma op mijn Ipad aan de slag: ik maak een selectie van de bruikbare afbeeldingen. Hierbij houd ik rekening met de wensen van de klant. De afbeeldingen bewerk ik zodanig in het tekenprogramma dat ze vereenvoudigd worden. Vervolgens stuur ik het ontwerp door naar mijn ontwerp programma van mijn snijmachine. Daar bewerk ik het ontwerp zo zodat het een ‘eigen stijl’ krijgt. Ik vind het namelijk leuk er een eigen draai aan te geven zodat het ‘mijn ontwerp’ wordt, een Femkado. Daarna kunnen de afbeeldingen uitgesneden worden in het materiaal waarmee ik vervolgens de laarsjes beplak. En voilà, zie hier het resultaat!

Benieuwd naar het betreffende geboortekaartje en meer foto’s van deze laarsjes? Neem dan een kijkje op op Facebook en Instagram. Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf een paar laarsjes van Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze en Laarsjes voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *