♥ Geboortetegel Scotti

Geboortetegel ScottiEerder dit jaar werd ik benaderd door een aardige dame uit Den Haag. Zij vertelde mij vol trots dat ze in augustus voor het eerst oma zou worden. Voor deze speciale gelegenheid wilde ze een persoonlijke geboortetegel laten maken. Wat de mogelijkheden waren? Mijn insteek is altijd dat alle wensen van de klant bespreekbaar (en veelal ook mogelijk) zijn. Ik probeer zo goed mogelijk met de klant af te stemmen. Zo wordt het Femkado voor ieder uniek en niet alleen leuk om te krijgen, maar zeker ook om te geven. Dat deze dame glundert van trots om haar eerste kleinkind kan ik mij goed voorstellen. Zal ze nog meer glunderen wanneer ze dit persoonlijk Femkado cadeau doet?

De geboortetegel is geïnspireerd op het geboortekaartje. Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf een Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

One thought on “♥ Geboortetegel Scotti

 • Beste Femke,

  Deze glunderende Oma uit Den Haag heeft vandaag de geboortetegel ontvangen.
  Wat een mooi vakwerk en kan niet wachten om het te geven.
  De tegel en dat zie je is met liefde gemaakt en heel uniek. Daar zijn er geen twee van net als Scotti 🙂

  Nogmaals bedankt en op naar het volgende kleinkind eind sept/ okt. Van mijn ander zoon😅

  Zo blij dat ik Femkado gevonden heb op internet.
  Tot dan en groetjes van sylvia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *