♥ Geboortetegel Lucy

Geboortetegel LucyWat bijzonder dat ik weer eens een geboortetegel mocht maken. De familie van Liselotte, Pepijn hebben de traditie binnen hun familie voortgezet via Femkado. Zou de familie van Lucy nu hiermee ook een traditie op gang brengen? Het kaartje leende zich er in ieder geval mooi voor: een rustiek kaartje met een vleugje nostalgie. Maar ook een symbolisch kaartje voor de bijzondere band tussen moeder en kind. In het klokje is de geboortetijd van Lucy verwerkt.

Het kaartje is bewerkt op een handgemaakt Fries witje (10×10). Ook dat geeft het resultaat een vleugje nostalgie. Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Geen probleem!
Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *