♥ Geboorteservies Benja

Geboortesrvies BenjaHoera voor Benja! Inmiddels al weer 4 maandjes jong. Des te meer een reden om hem en zijn ouders een geboorteservies als persoonlijk aandenken aan deze bijzondere dag cadeau te doen. Veel geluk gewenst!

Het geboorteservies voor Benja is geïnspireerd op het geboortekaartje. Op Insta en Facebook lees je een klein gedichtje over dit geboorteservies.

Ook zijn grote zus Maudi heeft een prachtig geboortekaartje in overeenkomende stijl. Ook voor haar heb ik het geboortekaartje mogen bewerken. Op een verjaardagservies dit keer. Benieuwd naar dit resultaat? Kijk dan bij het bericht van Maudi.

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf een Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *