♥ Geboorteservies Anna en Elena

Geboorteservies Anna en ElenaNiet zo lang geleden kreeg ik een bestelling binnen. De naam van de klant kwam mij zo bekend voor. Dat heb ik wel vaker. En meestal weet ik dan ook meteen wie het is en welke eerdere bestellingen deze klant gedaan heeft. Nu kon ik het niet direct plaatsen. Een andere naam kwam steeds bij mij naar boven. Zoekend in mijn klantenbestand vond ik die naam eerder. En wat bleek, de man van had dit keer de bestelling geplaatst. Dus bij het bevestigen van de bestelling deed ik de groeten aan zijn vrouw en vroeg ik haar of ze nog steeds werkzaam is als verloskundige. Man verbaasd dat ik dit nog wist…
Het is goed om je klanten te kennen. En leuk om wat achtergronden te weten. Dat maakt de verbinding!

Dit keer een speciaal verzoekje qua bestelling. Slechts een ontbijtbordje in 2-voud voor de pas geboren tweeling Anna en Elena. Ook dat kan bij Femkado.
Wat een prachtige namen. En wat passen ze mooi bij elkaar. Net als de geboortebordjes voor deze meisjes. Hopelijk krijgen ze een mooi plekje. 

Benieuwd naar het geboortekaartje waar deze geboorteborden op geïnspireerd zijn? Neem dan een kijkje op op Facebook en Instagram.

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf een persoonlijk geboorteservies bij Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *