Spaarkaart en FemkadoBON

 

Iedere klant ontvangt bij Femkado een ‘Spaarkaart’. Dit is een (administratief) spaarsysteem vanuit Femkado waarmee je kunt sparen voor kortingen.

Hoe werkt de spaarkaart?
Met de ‘spaarkaart’ spaar je voor korting op je bestelling. Bij elke bestelling ontvang je een administratieve stempel. Bij iedere 5 stempels ontvang je € 5,- korting op je eerstvolgende bestelling. Bij de bevestiging van je bestelling wordt de status van je spaarkaart genoemd.

Wanneer je 5 stempels gespaard hebt ontvang je een persoonlijke kortingscode die je kunt doorgeven bij het plaatsen van je eerstvolgende bestelling. De korting wordt automatisch doorgevoerd in de factuur. (zie vb. ‘spaarkaart’) Kortom: een leuke actie. Daar doe jij toch ook aan mee!

Voorwaarden:
– De spaarkaart is persoonsgebonden. (Het aantal stempels kan ook niet gecombineerd worden met stempels van familieleden en/of vrienden.)
– Het is niet mogelijk de korting van de spaarkaart te combineren met andere acties of kortingsbonnen van Femkado.
– Wel kan de korting opgespaard worden. Bij elke 5 stempels ontvangt de klant € 5,- korting. Het opsparen van bijv. 2x €5,- korting geeft dan een totaal van €10,-  korting bij een volgende bestelling.
– Femkado beheert een administratief overzicht van het aantal stempels, het recht op en de toepassing van de korting per klant. Femkado behoudt hierbij het recht van zeggenschap.
– De klant ontvangt een persoonlijke kortingscode. Deze is geldig vanaf de eerstvolgende bestelling bij Femkado. Bij de bestelling dient de klant de code aan te geven in het bestelformulier.
– De korting van de spaarkaart wordt automatisch berekend over het totaal van de factuur (incl. verzendkosten en 21% BTW).
– Het is niet mogelijk het bedrag van de korting van de spaarkaart te ontvangen in contanten.

FemkadoBON:
Bij Femkado.nl is het mogelijk een FemkadoBON te bestellen. Een leuk idee om iemand mee te verrassen bij bijv. een geboorte of verjaardag. Deze is leverbaar voor de tarieven van €10,-  en €25,- euro. (Aangepast tarief in overleg mogelijk.) De bon is onbeperkt geldig, maar niet inwisselbaar voor contant geld. Je ontvangt de bon per mail (PDF) zodat je deze zelf kunt printen.

Share