♥ Verjaardagservies Imre

Verjaardagservies ImreZo leuk wanneer er broertjes en zusjes worden geboren. En nóg leuker wanneer ik ook voor deze broertjes of zusjes een geboorte- of verjaardagservies mag maken. En dan niet te vergeten hoe leuk het is voor de betreffende ouders om ook voor hun nieuwe kindje een persoonlijk Femkado te krijgen. Het blijft een bijzonder moment om een kindje te mogen verwelkomen. 
Zo heb ik voor het broertje van Abel, voor wie ik in 2018 een geboorteservies heb mogen maken, nu ook voor Imre een geboorteservies mogen maken in dezelfde samenstelling. Het leuke is dat het kaartje voor Abel een heel eigen stijl had wat resulteert in twee unieke geboorteserviezen. Benieuwd naar meer anekdotes over dit geboorteservies? Neem dan een kijkje op op Facebook en Instagram.

Imre is in september 2021 geboren en zal dit geboorteservies voor zijn eerste verjaardag krijgen. Wil jij ook een persoonlijk verjaardagservies bij Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Share

2 thoughts on “♥ Verjaardagservies Imre

  • We zijn er superblij mee. We vonden het servies voor Abel zo mooi, dat we het ook voor Imre wilde hebben. Nogmaals heel erg bedankt.

    De ouders van Imre (en Abel)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *