♥ Persoonlijke kaart en praatplaat

Ga je verhuizen, verloven, trouwen, krijg je een kindje of heb je te maken met een overlijden en wil je het nieuws op een persoonlijke wijze brengen? Femkado maakt voor jou graag een persoonlijke kaart voor deze gelegenheid. Met elkaar bespreken we je wensen mbt. het thema, kleurenpalet, persoonlijke details en doe ik eventueel nog wat aanvullende suggesties. Ik laat mijn inspiratie en creativiteit erop los en kom met een eerste (ruwe) schets. Wanneer dit eerste voorstel ook tot jouw verbeelding spreekt, pas ik zo nodig nog wat aan en kom met een eerste ontwerp. (Elke volgende correctie die aangebracht wordt is exclusief.) In goed overleg komen we met elkaar tot een mooi persoonlijk en definitief ontwerp.
VRK Zutphen

Geef je een presentatie, training of cursus en wil je de informatie meer tot de verbeelding laten spreken? Of op pakkende wijze overbrengen zodat deze goed bij de luisteraar blijft hangen? Femkado ontwerpt dmv. zakelijk tekenen praatplaten voor visuele ondersteuning. Praatplaten zorgen er op een speelse wijze voor dat de over te dragen informatie duidelijk is. De kern wordt samengevat in beeld. Beeld zegt meer dan woorden. Beeld zorgt ervoor dat de inhoud beter blijft hangen. 
Het laten ontwerpen van een enkele praatplaat is een optie, maar ook kun je een thema of gehele cursus laten uitwerken in praatplaten. 

Het definitieve ontwerp wordt digitaal aangeleverd via een PDF-bestand met hoge resolutie (2732×2048), geschikt voor drukwerk. Zo kun je zelf met jouw definitieve persoonlijke ontwerp naar de drukker. Voor de praatplaten geldt (incl.) een licentie (gebruikersrecht) van een jaar. De kosten voor een persoonlijk ontwerp of praatplaat zijn vanaf € 75,-. Kijk voor meer informatie over inclusieven en prijzen bij Prijslijst.

Op deze pagina vind je meer voorbeelden van persoonlijke kaarten en praatplaten. Hieronder een overzicht van de opties:

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *