Laatste Femkado’s

♥ Geboorteservies Nola

Geboorteservies NolaHerken je dit? Iemand binnen je sociale kring is voor het eerst zwanger. Ontzettend leuk, dus je wilt diegene graag verrassen met een zwangerschapscadeautje. Dan kun je, zoals ik, wel een onderneming hebben in originele en persoonlijke geboortecadeaus. Dat wil niet zeggen dat je je eigen creaties per definitie aan de vrouw gaat brengen.
Dus ik op zoek naar een origineel ideetje. Voor het opdoen van een beetje inspiratie loop ik een winkel in Zutphen binnen. Echt geïnspireerd raak ik niet. Wel valt mijn oog op een schattig jongetje van enkele maanden dat vrolijk lachend in de kinderwagen ligt. Ik kijk z’n moeder aan; een vlotte jonge dame die mij vast wel kan vertellen wat zij nou het meest originele of leukste kraamcadeau vond dat zij onlangs gekregen heeft. Ze gaf me wat tips en ik bedankte haar vriendelijk. Toevallig had ik ook wat flyers mee van mijn site. Normaal loop ik er niet zo mee te ‘strooien’, maar ik dacht dat zij het misschien wel leuk zou vinden een flyer te ontvangen onder het mom van ‘mocht je nog de vraag krijgen wat je graag als kraamcadeau wilt ontvangen, kijk dan eens op deze site voor o.a. persoonlijke kraamcadeaus’. (Hè foei, heb ik toch nog mijn eigen creaties aan de vrouw gebracht.)

Een paar weken later…    (Lees meer…)

Share

♥ Laarsjes Juultje

Laarsjes JuultjeEven geleden kreeg ik een spoedbestelling binnen voor kinderlaarsjes ter gelegenheid van een geboorte (en kraamfeest). Het adres van de klant kwam me erg bekend voor. Dus ik even contact gelegd via Whatsapp om de bestelling alvast te bevestigen én een korte check van de connectie te kunnen doen. Bleek deze klant een connectie te hebben met een vriendin van mij; de klant woont nu in haar oude huis in Amsterdam en dat adres herkende ik dus. Puur toeval dat ze bij Femkado terecht is gekomen. Hoe klein kan de wereld zijn!

Inmiddels is het kraamfeest geweest en zijn deze leuke laarsjes overhandigd. De klant was er erg blij mee. Benieuwd naar haar reactie? Neem dan een kijkje bij het verhaal op Facebook en Instagram.

Lees meer…

Share

♥ Laarsjes Mae

Laarsjes MaeEnthousiast was ik begonnen met de voorbereidingen van de laarsjes voor Mae naar aanleiding van het geboortekaartje. De klant had bij de bestelling echter een voorkeur van kleurgebruik aangegeven wat vraagtekens opriep, gezien de kleuren niet helemaal overeen kwamen met die van het geboortekaartje. Dus voor de zekerheid een check gedaan bij de klant. Gelukkig was ik nog niet begonnen met bewerken, want de klant bleek een heel andere invulling voor de bewerking te hebben. Na enig overleg zijn we overeen gekomen dat de afbeelding van de bloesemtak van het kaartje, welke ze er graag op wilde, niet bruikbaar was vanwege te kleine details. Ik zou een eigen ontwerp maken en het voorstel verder met haar afstemmen. En dat was leuk om te doen! Het ontwerp is geïnspireerd op de bloesemtak van het geboortekaartje, op Nijntje op de maan en de kleuren van het kaartje. Het ontwerp werd bij verdere afstemming zeer enthousiast ontvangen. En ik moet zeggen ook erg blij te zijn met het eindresultaat. Wellicht krijgen deze laarsjes een ereplaatsje op mijn site.

Lees meer…

Share

♥ Laarsjes Jim

Laarsjes JimOlifantje in het bos
Laat je papa toch niet los…’

Hier moest ik toch echt een verdeling maken van mama olifant met haar twee kleintjes op de ene laars en papa olifant op de andere laars. Anders paste het gewoonweg niet. Ach, het leuke daarvan is weer dat er een echt uniek paar laarsjes ontstaat geïnspireerd op het geboortekaartje. Benieuwd naar dit geboortekaartje? En waar de naam bewerkt staat? Neem dan een kijkje op op Facebook en Instagram.

Lees meer…

Share