Laatste Femkado’s

Featured

♥ “Urban Sketching” – de creatieve trend van het moment!

Creatief en gek op tekenen? Meld je dan HIER aan voor “Urban Sketching”, een creatieve en inspirerende workshop.

Na het succes en de vele interesse bij de workshops in 2018 organiseert Femkado ook dit jaar weer workshops. Ook dit jaar sluiten we aan bij het programma van de Tulpenroute. Op 31 augustus zal de laatste workshop voor dit jaar gegeven worden. Deelname is gratis (inclusief tekenblokje met potlood/fineliner – zolang de voorraad strekt, dus neem eigen tekenmateriaal mee!).

Bij Urban Sketching begin je met het goed opnemen van de locatie, een beetje sfeer proeven en observeren. Daarna start je met

Share

Laarsjes Enno

Laarsjes EnnoEen leuke anekdote….

Bij Guerilla Games, een game bedrijf uit hartje Amsterdam, hebben ze een spel uitgebracht onder de naam ‘Horizon Hero Dawn’. Dit spel draait om robots (o.a. de Tallneck). Onlangs heeft één van de medewerkers een zoontje gekregen. Als kraamcadeau wilden ze graag laarsjes met een persoonlijk tiintje bestellen, namelijk met één van de figuren uit de game. Het verzoek was dan ook om de Tallneck in het zwart op de laarsjes te bewerken. Zie hier het resultaat: stoere laarsjes voor Enno. Hoe gaaf om hun eigen game-figuur op de laarsjes terug te zien!

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Of heb jij specifieke wensen? Geen probleem! Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Share

♥ Laarsjes Mees

Laarsjes MeesTerwijl de vogeltjes in de tuin al kwetterend genoten van het mooie weer, genoot ik van het creatief bezig zijn met de persoonlijke laarsjes voor Mees. Hoe toepasselijk dat de klant voor deze afbeelding koos. Door de naam zijn de laarsjes al heel herkenbaar, maar met bijpassend plaatje erbij kun je er niet meer omheen: dit zijn echt Mees zijn laarsjes!

Share

♥ Laarsjes Suus

Laarsjes SuusEn ook voor Suus heb ik dit weekend op de valreep nog even laarsjes gemaakt. Dit maal naar aanleiding van het geboortekaartje. Het kaartje is eigenlijk heel eenvoudig. Als je goed kijkt zie je links en rechts allemaal kleine rondjes en ovalen in de kleuren rood, groen en geel. Net confetti. Omdat het erg kleine details betreft heb ik ze wat uitvergroot. Ook heb ik de rode figuurtjes vervangen voor oranje omdat de laarsjes al rood zijn.

Share

♥ Laarsjes Nynke

Laarsjes NynkeEen nieuwe klant zag de laarsjes van Isabella op de site en vond deze zó leuk dat zij ze ook wilde bestellen. Dat kan natuurlijk, maar wel met de nodige aanpassingen. Want zoals inmiddels wel bekend maak ik voor ieder iets unieks en persoonlijks. Dus ook voor Nynke. Op verzoek heb ik het vogeltje vervangen door een vlinder. Ook zijn er meerdere vlinders over de laars verspreid, samen met een paar hartjes. Zo zijn ook de laarsjes voor Nynke lieve, leuke laarsjes voor een lief, leuk meisje geworden. 

Share

♥ Sponsor shirts Alpe d’ HuZes

Hikershirt-Rita-aWat een gave opdracht was dit! Deze shirts had de familie Van Dijk eerder al besteld. Later bedachten ze dat het eigenlijk wel leuk zou zijn als hun namen erop staan. Ik kreeg het verzoek de namen toe te voegen op deze sponsor shirts. Als ik hier ten minste wat mee kon. Jazeker kan Femkado dat! 

Familie van Dijk loopt, rent en fietst dit jaar mee met de Alpe d’ HuZes ter ondersteuning en nagedachtenis aan allen die in hun leven met kanker te maken hebben gehad. Wat een DIJK van een familie! Een prachtig initiatief dat zeker een financiële bijdrage waard is. En waar ik vanuit mijn onderneming ook graag een bijdrage aan wil leveren. Dus in plaats van dit als betaalde opdracht aan te nemen sponsor ik de familie door het ze aan te bieden. En het leuke is: ik mocht daarom ook mijn logo toevoegen! (Ben je benieuwd naar 

Share