Laatste Femkado’s

Nieuwe Femkado’s

Geboorteschaal-KiekWat gaat de tijd toch snel! Ik kom echt tijd tekort. Werk, gezin, Femkado… Ik wil het allemaal zo graag combineren, maar de praktijk pakt helaas anders uit. Maar waar een wil is, is een weg! En zo heb ik de afgelopen weken toch nog wat mensen blij kunnen maken met persoonlijke Femkado’s. Ben je benieuwd naar de resultaten? Neem dan een kijkje op mijn Facebook. Daar presenteer ik de nieuwste Femkado’s tegelijk. En hier alvast een kleine sneak preview.

PS. Om zoveel mogelijk mensen toch blij te kunnen maken met een persoonlijk Femkado heb ik mijn categorieën aangepast. Helaas beperkt mijn aanbod zich voorlopig tot persoonlijk serviesgoed (geboorte-, verjaardag- en doopserviezen), geboorteschilderijen en persoonlijke kinderlaarsjes.

Share

♥ Kriebels…

Het is een bijzondere tijd waarin we nu leven. Een tijd waarin (zelf)zorg en gezondheid voorop staat. Een tijd van veranderingen en zorgen, maar ook een tijd waarin we tot bezinning en rust kunnen komen. Dat is ten minste hoe ik het grotendeels óók ervaar, naast de zorgen om de maatschappelijke en economische ontwikkelingen. Ik probeer er maar het beste van te maken, de focus te houden op het positieve aspect van deze tijd. En voor mij houdt dit in dat ik meer rust en balans heb gevonden. 

Langzaam aan begint het creatief bezig zijn weer wat te kriebelen en pak ik zo nu en dan mijn tekenmateriaal tevoorschijn. Dan geniet ik van het schetsen. Zal ik dan…?

Share

♥ Tijdelijke stop bestellingen

Het nieuwe jaar is begonnen. Voor mij een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Het was een jaar met de nodige veranderingen. Een jaar waarin ik nieuwe kansen aangeboden kreeg en daarmee ook nieuwe uitdagingen. En dat is zoeken naar een nieuwe balans. Ik merk dat alle (cre-)activiteiten en verantwoordelijkheden die momenteel op mijn pad komen veel energie vragen. Mijn potje raakt een beetje leeg en dit heeft helaas invloed op mijn creativiteit. Na lang twijfelen heb ik dan ook besloten voorlopig geen nieuwe bestellingen aan te nemen om zo eerst beter in balans te kunnen komen wat betreft mijn gezin, mijn (vrijwilligers)werk en mijn fysieke gesteldheid.  Want helemaal stoppen met Femkado – mijn trots – gaat mij te ver.

Dus…  Ik ga nu tijdelijk in de ‘relax-modus’ (geen idee voor hoe lang). Je kunt mij in tussentijd volgen via Facebook en Instagram. (Ik heb nog wel wat achterstallige posts in te halen.) Houd ook de website in de gaten, want voor je het weet ben ik weer (cre-)actief omdat ik het toch niet laten kan. 😉

Share

♥ Geboorteservies Roos Elise

Geboorteservies Roos-EliseWat een prachtig kaartje, maar wat een hoop details. Ik zag door de bloemetjes en de blaadjes  de vogeltjes haast niet meer. Dus heb ik er bewust voor gekozen het ontbijtbordje wat uitgebreider te bewerken en de overige serviesdelen wat te beperken wat betreft de bewerking. Het waren echt een boel details namelijk. Mara het resultaat is leuk, vrolijk en fris. En… er volgt nog een leuk aansluitend ander Femkado op. In proces… Hierover later meer.

Het geboorteservies is geïnspireerd door het kaartje van ©Poobies.nl
Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Share

♥ Laarsjes Vayenne

Laarsjes VayenneMeestal maak ik kinderlaarsjes geïnspireerd op het geboortekaartje. ik let dan op het lettertype van de naam, de kleuren van het kaartje en de gebruikte afbeeldingen. Bij deze bestelling bleef ik echter beperkt tot het lettertype. Dus heb ik het simpel gehouden en dat is vaak al mooi genoeg.

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag! 

Share