Laatste Femkado’s

♥ Laarsjes Finn en Saar

Laarsjes FinnIk vind het een blijk van waardering en heel waardevol wanneer mensen (steeds) opnieuw bij mij terug komen om een persoonlijk Femkado te bestellen. Gelukkig ken ik er hier heel veel van! Ik maak met liefde iets persoonlijks en unieks voor ze.
Voor deze klant was het dit keer best even spannend wat het eindresultaat zou worden. Ze had een geboortekaartje met jungle thema ontvangen en zag zelf door de bomen de jungle niet meer. Maar ze had er alle vertrouwen in dat ik er wel weer iets moois van zou maken. Dat bleek wel even een uitdaging!

Share

♥ Laarsjes Fien

Laarsjes FienDe eerste mintgroene laarsjes uit het nieuwe assortiment! Deze klant vond ze zo leuk dat ze meteen een bestelling plaatste. Of ik iets met hartjes wilde doen, want dat was altijd goed. ik stelde voor dat ik ook het geboortekaartje kon gebruiken voor een bewerking. Deze had ze op dat moment nog niet ontvangen, maar daar wilde ze wel even op wachten. Een afbeelding hiervan volgde al snel. Een mooi kaartje. Mét hartjes! Helaas was de hele afbeelding te fijn voor de bewerking op de laarsjes, dus kwam ik met een tegenvoorstel. Het resultaat staat op de laarsjes! De klant, die overigens niet eerder bij Femkado besteld had was erg enthousiast. Ze gaf me nog een heel mooi compliment. Benieuwd naar haar review? Kijk dan bij Reviews op Instagram. Daar kun je overigens ook zien hoe de beide laarsjes verschillend bewerkt zijn en toch bij elkaar passen.

Share

♥ Laarsjes Artemis

Laarsjes ArtemisArtemis… wat een bijzonder mooie naam. Een naam met een verhaal:

Toen Hera, de vrouw van Zeus, ontdekte dat Leto zwanger was van haar man verbande Hera Leto naar het drijvende eiland Delos. Het eiland was omringd door zwanen. Artemis werd het eerst geboren en hielp daarna haar moeder bij de geboorte van Apollo.
De wraak van Hera was zoet. Ze liet Leto negen dagen en negen nachten lijden bij de geboorte van Apollo. Er zijn meerdere versies van dit verhaal. Zo zwierf volgens de Homerische hymne aan Apollo Leto langs allerlei streken en eilanden, die haar echter niet durfden te ontvangen. Uiteindelijk kwam zij bij Delos aan, waaraan zij voorspiegelde dat een tempel van Apollo het eiland rijkdom zou brengen. Hierop stond Delos Leto toe haar kinderen daar ter wereld te brengen.

Share

♥ Over laarsjes…

Laarsjes MilouDe persoonlijke regenlaarsjes van Femkado zijn een populair kraam- en verjaardagcadeau. Hiervoor worden veel bestellingen geplaatst. Helaas zijn de rode en groene laarsjes niet meer verkrijgbaar. Hiervoor in de plaats zijn, naast de roze en de blauwe laarsjes, nu ook mintgroene en gele laarsjes beschikbaar. Deze bewerk ik graag voor jou tot een origineel en persoonlijk cadeau!

Share

♥ Laarsjes Charlie

Laarsjes Charlie‘Het kaartje is gepost. Laat je mij weten of je hier weer iets leuks van kunt maken? Ik laat de invulling geheel aan jou over’, aldus de klant. Laat dat maar aan mij over! Ik ben benieuwd naar haar reactie. En naar de reactie van de ouders van Charlie en Charlie zelf natuurlijk. Hoewel die laatste reactie nog wel even op zich zal laten wachten, want Charlie is pas net geboren. Welkom kleine Charlie! En voor later alvast veel plezier met je laarsjes.

Share