Laatste Femkado’s

Featured

Zomervakantie 2017

Van 7 juli tot en met 20 augustus 2017 (week 28 t/m 33) ga ik volop genieten van mijn gezin, de vakantie en de zomer en leg ik mijn cre-activiteiten even neer. Femkado is wel bereikbaar voor bestellingen via het bestelformulier en eventuele vragen via het contactformulier. Bestellingen worden zsm. bevestigd en en vragen zsm. beantwoord.

Wil je nog voor de zomerperiode een bestelling plaatsen? Wees er dan snel bij. Nieuwe bestellingen voor na de zomer worden geplaatst vanaf week 35. Kijk ondertussen op Werkwijze voor meer informatie. Ik zie je bestelling graag tegemoet.

Voor iedereen alvast een fijne zomervakantie gewenst!
Groet, Femke

Share

♥ Geboorteservies Teun

Geboorteservies TeunLief hè?
Welkom op de wereld, kleine Teun!

De bewerking van het geboorteservies voor Teun is gebaseerd op het geboortekaartje. Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Geen probleem!
Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Share