Laatste Femkado’s

♥ Geboorteservies Glenn

Geboorteservies GlennAdem, liefde en leven
Zijn door hem 
Aan jou gegeven

Voor Glenn mocht ik dit persoonlijke geboorteservies maken. Met het speciale verzoek deze tekst van het geboortekaartje te verwerken in het servies. Ik heb ervoor gekozen de tekst op het schaaltje te bewerken. De 3 regels passen met de naam mooi op de 4 zijdes van het schaaltje. Verder heb ik het eenvoudig gehouden, zoals het geboortekaartje ook is. 

Lees hier meer…

Share

♥ Laarsjes Otus

Laarsjes Otus‘Ik zou graag laarsjes bij jou willen bestellen, kan dat? Ik heb alleen geen geboortekaartje (…). Leuk als er iets van een plaatje bij zit. Heb je voorbeelden?’ Aldus een klant. Dus ik deel met haar de link van de galerij op mijn site met de reactie:
‘Wat afbeeldingen betreft is alles mogelijk. Wel handig als je een thema aangeeft waarbij ik een voorstel kan doen.’ (Want tja, de keuze is reuze!) 
‘Heb je iets wat met heeft te maken met een boerderij?’
‘Zeker. Dieren of een tractor of allebei?’
‘Combi.’

Zie hier het resultaat…

Lees hier meer…

Share

♥ Verjaardagservies Tamar

Verjaardagservies TamarAls opa en oma ben je trots op en vol van je kleinkinderen. Hoe meer kleinkinderen er rondlopen of kruipen, hoe meer verjaardagen te onthouden. Dan schiet er wel eens wat bij in. In dit geval dat het jongste kleinkind bij de geboorte geen geboorteservies heeft ontvangen. Tamar mocht natuurlijk niet achterblijven bij de andere kleinkinderen, dus oma vroeg snel de hulp van Femkado, want Tamar viert eind september haar 3e verjaardag. Hoe leuk is het dan dat zij dan haar (inmiddels) persoonlijke verjaardagservies mag ontvangen! Dat zal een feestje worden. Ik ben benieuwd naar de reacties.

Benieuwd naar het betreffende geboortekaartje?  Neem dan een kijkje op op Facebook en Instagram.

Lees hier meer…

Share

♥ Laarsjes Abel

*Laarsjes AbelWanneer je hart in Utrecht ligt, maar de liefde grotere vormen heeft aangenomen, kun je niet anders dan beide liefdes in elkaar over laten vloeien op het geboortekaartje. Want daar is Abel!

Voor 2 zeer gewaardeerde buurtjes die hun liefde mogen bezegelen met de komst van Abel mocht ik deze leuke laarsjes maken. En wat voel ik me verbonden met deze opdracht: ten eerste omdat de opdrachtgever iemand is die aan mijn hart ligt. Ten tweede de afbeeldingen die ik mocht bewerken op de laarsjes: een plattegrond van mijn geliefde stad Utrecht waar ik een fijne studietijd heb mogen ervaren en een afbeelding van een ooievaar; het symbool van geboorte, maar ook het dier waar ik tijdens mijn wekelijkse fiets- en wandeltochtjes  in mijn naaste omgeving volop van geniet. En ten derde: Abel is op dezelfde dag geboren als ik, maar dan 46 jaartjes later. Toch leuk, al die details die voor een gevoel van verbinding zorgen.

Benieuwd naar het betreffende geboortekaartje?  Neem dan een kijkje op op Facebook en Instagram.

Lees hier meer…

Share

♥ Laarsjes Siem

Laarsjes Siem‘Ik wou dat ik een dino was
groot en sterk
maar superlief
Dan liep ik met een reuze vaart
en zwaaide ik dreigend met mijn staart
Dan dronk ik water uit een plas
stampend met mijn laarzen door het water en het gras’

(bron: Dino’s: Versjes (groep1-2.com))

Normaliter verzin ik de gedichtjes zelf, maar nu even geen inspiratie. Lang leve het web! 
Voor kleine Siem mocht ik deze stoere laarsjes maken geïnspireerd op zijn geboortekaartje. Benieuwd naar het betreffende geboortekaartje?  Neem dan een kijkje op op Facebook en Instagram.

Lees hier meer…

Share