Laatste Femkado’s

Featured

“Urban Sketching” – de creatieve trend van het moment!

Creatief en gek op tekenen? Meld je dan aan voor “Urban Sketching”, een nieuwe activiteit aangeboden vanuit het Puur Zeewolde programma. Op zaterdag 26 mei, 2 en 9 juni vinden er op diverse locaties in het centrum van Zeewolde, workshops plaats. Deelname is gratis (inclusief tekenblokje met potlood/fineliner).

Bij Urban Sketching begin je met

Share

♥ Laarsjes Vikki

Laarsjes NikkiWat is het toch heerlijk om gewoon mijn eigen gang te kunnen gaan bij het maken van een persoonlijk Femkado. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar wat ik hiermee bedoel is dat mijn klanten vertrouwen op mijn werkervaring en creativiteit. Met een gerust hart laten mijn klanten vaak aan mij de keuze voor de kleurencombinaties en de bewerking. En wat daaraan zo leuk is, is dat ik echt mijn eigen draai (mijn persoonlijke ‘handtekening’) kan geven aan een Femkado. En dát is wat ik leuk vind.

Share

♥ Geboorteservies Ties

Geboorteservies TiesIn 2015 heb ik een geboorteservies voor Maud mogen maken. Ik kan mij dit geboorteservies nog goed herinneren. Het was een kaartje in krijtbordstijl. Het deed mij denken aan mijn vorige beroep van docent. Ben je benieuwd naar het geboorteservies voor Maud? Neem dan even een kijkje op Facebook. Inmiddels heeft Maud er een broertje bij gekregen. Ties is zijn naam. Ditmaal een kaartje in een heel andere stijl. Het was even goed kijken en uitproberen op welke manier

Share

♥ Persoonlijke kaars Wieneke

Zo nu en dan wil ik gewoon eens iets nieuws proberen. Ik heb ook zoveel creatieve ideeën in mijn hoofd. Dat moet er een keertje uit.
Zo had ik als kleine verrassing een persoonlijke kaars gemaakt voor een speciale jongedame. Zij mocht namelijk haar 18e verjaardag vieren. Dat leek mij een ideale gelegenheid voor een persoonlijk cadeau van mij. En het is zo leuk om met mijn ‘speelgoed’ te kunnen spelen.
Met mijn ipad op schoot heb ik een persoonlijk ontwerp voor haar getekend. En met mijn Silhouette heb ik dit verder bewerkt. Het was een kleinigheidje, maar met een groots effect.

Share

♥ Laarsjes Luuk

Laarsjes LuukHoera, Luuk is geboren! Voor hem deze stoere laarsjes geïnspireerd op zijn al net zo stoere geboortekaartje van ©HipDesign.

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Geen probleem!
Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Share

♥ FemKADOkoffer Casper

Geboortekoffer Casper bWist je al dat…

Bij Femkado is het mogelijk een pakket van verschillende persoonlijke Femkado’s samen te stellen. Er zijn vier opties mogelijk, waaronder een logeerkoffer, een geboortekoffer, een herinneringenkoffer en een verjaardagskoffer. De Femkado’s in het koffertje (inclusief het koffertje zelf) kunnen bewerkt worden geïnspireerd op het geboortekaartje of een afbeelding naar keuze. Elk koffertje kan aangevuld worden met persoonlijke Femkado’s in dezelfde stijl. Een uniek kado om de ander mee te verrassen. Leuk om te geven, leuk om te krijgen! Lees HIER meer over de mogelijkheden.

Share