Laatste Femkado’s

Featured

♥ Atelier tijdelijk gesloten

Van 29 juli tot en met 18 augustus 2019 (week 31 t/m 33) leg ik mijn cre-activiteiten even neer en geniet ik van een welverdiende vakantie. Ik sluit dan tijdelijk de deur van mijn atelier. Femkado is wel bereikbaar voor bestellingen via het bestelformulier. Nieuwe bestellingen voor na de zomer worden ivm. een wachtlijst geplaatst vanaf week 35.  Je ontvangt een bevestiging van je bestelling vanaf 23 augustus.  Heb je dringende vragen of wil je iets overleggen? Stuur mij dan een bericht via Whatsapp 06 422 00 507. Je bericht wordt dan zsm. beantwoord.

Kijk ondertussen op Werkwijze voor meer informatie. Ik zie je bestelling graag tegemoet.

Voor iedereen een fijne zomervakantie gewenst!
Groet, Femke

Share
Featured

♥ “Urban Sketching” – de creatieve trend van het moment!

Creatief en gek op tekenen? Meld je dan HIER aan voor “Urban Sketching”, een creatieve en inspirerende workshop.

Na het succes en de vele interesse bij de workshops in 2018 organiseert Femkado ook dit jaar weer workshops. Ook dit jaar sluiten we aan bij het programma van de Tulpenroute. Op 31 augustus zal de laatste workshop voor dit jaar gegeven worden. Deelname is gratis (inclusief tekenblokje met potlood/fineliner – zolang de voorraad strekt, dus neem eigen tekenmateriaal mee!).

Bij Urban Sketching begin je met het goed opnemen van de locatie, een beetje sfeer proeven en observeren. Daarna start je met

Share

♥ Laarsjes Tobias

Laarsjes TobiasLeven uit leven
Zo klein
en toch
zo groot

Op 21 juli 2019 is Tobias geboren. Om hem te verwelkomen ontvangen Tobias en zijn ouders dit persoonlijke Femkado.
De bewerking van de laarsjes is geïnspireerd door het geboortekaartje. De boom staat symbool voor nieuw leven. Altijd mooi en bijzonder om deze symboliek voor nieuw leven te mogen gebruiken voor de bewerking.

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Of heb jij specifieke wensen? Geen probleem! Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Share

♥ Verjaardagsslinger Robin

Verjaardagsslinger RobinEr is een lief, klein mannetje geboren en zijn naam is Robin. En dat mag gevierd worden, dus de slingers worden uitgehangen! Voor Robin daarom alvast een persoonlijke verjaardag slinger zodat hij elk jaar opnieuw zijn eigen slinger op kan hangen. Het leuke is dat ik voor deze slinger het geboortekaartje ter inspiratie mocht gebruiken. Daarop stond een silhouette van zijn zus en ‘een broertje’. Voor zijn trotse, grote zus mocht ik ook een verjaardag slinger maken. Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan HIER.

Share

♥ Verjaardagsslinger Noa

Verjaardagsslinger NoaHierperdepiep hoera, een feestje voor Noa! Voor haar verjaardag mocht ik een verjaardag slinger maken. Eigenlijk ging het om een dubbel feestje; zij heeft onlangs namelijk een broertje gekregen. Als kraamcadeau mocht ik voor hem ook een verjaardag slinger maken. Tja, dan kan de grote zus natuurlijk niet achterblijven. Wat een feest! (Benieuwd naar de verjaardag slinger voor haar broertje? Kijk dan HIER.)

Share