Laatste Femkado’s

♥ Laarsjes Rosetta

165.Laarsjes-RosettaBij Scouting Hintham Christoffelgroep is een paar maanden geleden weer een kleine scout geboren. En aan mij opnieuw de eer om hiervoor een gepersonaliseerd Femkado te maken. Inmiddels lopen er al 9 kleine ‘bevertjes’ op deze kinderlaarsjes met scoutinglogo en naam. Helaas is een kraambezoekje tot nu toe vanwege Corona nog steeds niet mogelijk geweest. Ook nu laat het nog even op zich wachten. Maar wist je dat

Share

♥Laarsjes Soof

Laarsjes-SoofDaar ben ik weer! Op social media heb je al wat nieuwe berichten van mij kunnen lezen na een periode van stilte. Ik had even een time out nodig om de balans te bewaren tussen werk, gezin en tijd voor mijzelf. In de tussentijd ben ik ook nog even verhuisd van de Flevopolder naar de Achterhoek. (En hiermee een lang gekoesterde droom waargemaakt.)
Goed, dat alles is nu achter de rug. Na de verhuizing moest ik even bijkomen van het harde werken van het afgelopen jaar. Heb ik wat ‘me-time’ gecreëerd door hobbymatig creatief bezig te zijn en weer in de ‘flow’ te komen. (Ik heb intens genoten!)’. Nu is het tijd om de draad weer op te pakken. 

Share

Nieuwe Femkado’s

Geboorteschaal-KiekWat gaat de tijd toch snel! Ik kom echt tijd tekort. Werk, gezin, Femkado… Ik wil het allemaal zo graag combineren, maar de praktijk pakt helaas anders uit. Maar waar een wil is, is een weg! En zo heb ik de afgelopen weken toch nog wat mensen blij kunnen maken met persoonlijke Femkado’s. Ben je benieuwd naar de resultaten? Neem dan een kijkje op mijn Facebook. Daar presenteer ik de nieuwste Femkado’s tegelijk. En hier alvast een kleine sneak preview.

PS. Om zoveel mogelijk mensen toch blij te kunnen maken met een persoonlijk Femkado heb ik mijn categorieën aangepast. Helaas beperkt mijn aanbod zich voorlopig tot persoonlijk serviesgoed (geboorte-, verjaardag- en doopserviezen), geboorteschilderijen en persoonlijke kinderlaarsjes.

Share

♥ Kriebels…

Het is een bijzondere tijd waarin we nu leven. Een tijd waarin (zelf)zorg en gezondheid voorop staat. Een tijd van veranderingen en zorgen, maar ook een tijd waarin we tot bezinning en rust kunnen komen. Dat is ten minste hoe ik het grotendeels óók ervaar, naast de zorgen om de maatschappelijke en economische ontwikkelingen. Ik probeer er maar het beste van te maken, de focus te houden op het positieve aspect van deze tijd. En voor mij houdt dit in dat ik meer rust en balans heb gevonden. 

Langzaam aan begint het creatief bezig zijn weer wat te kriebelen en pak ik zo nu en dan mijn tekenmateriaal tevoorschijn. Dan geniet ik van het schetsen. Zal ik dan…?

Share

♥ Tijdelijke stop bestellingen

Het nieuwe jaar is begonnen. Voor mij een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Het was een jaar met de nodige veranderingen. Een jaar waarin ik nieuwe kansen aangeboden kreeg en daarmee ook nieuwe uitdagingen. En dat is zoeken naar een nieuwe balans. Ik merk dat alle (cre-)activiteiten en verantwoordelijkheden die momenteel op mijn pad komen veel energie vragen. Mijn potje raakt een beetje leeg en dit heeft helaas invloed op mijn creativiteit. Na lang twijfelen heb ik dan ook besloten voorlopig geen nieuwe bestellingen aan te nemen om zo eerst beter in balans te kunnen komen wat betreft mijn gezin, mijn (vrijwilligers)werk en mijn fysieke gesteldheid.  Want helemaal stoppen met Femkado – mijn trots – gaat mij te ver.

Dus…  Ik ga nu tijdelijk in de ‘relax-modus’ (geen idee voor hoe lang). Je kunt mij in tussentijd volgen via Facebook en Instagram. (Ik heb nog wel wat achterstallige posts in te halen.) Houd ook de website in de gaten, want voor je het weet ben ik weer (cre-)actief omdat ik het toch niet laten kan. 😉

Share