♥ Laarsjes Wout

Laarsjes WoutSoms zijn eerder gemaakte laarsjes voor een klant een inspiratie om ook zulke laarsjes te bestellen. Zo ook voor deze klant. Ze vertelde me dat de inmiddels kersverse ouders een ‘woutplant’ hadden gekocht en dit hen op het idee bracht om hun zoontje Wout te noemen. Daar wilde de klant graag bijpassende laarsjes bij bestellen, met de blaadjes zoals op de laarsjes van Jip, of dat mogelijk was?

Lees hier meer…

“Natuurlijk is dat mogelijk”, gaf ik aan, “maar is het dan niet leuker om de blaadjes van de woutplant terug te laten komen om zo van de laarsjes voor Wout een uniek exemplaar te maken?” Daar werd ze enthousiast van. Na overleg over de kleuren en het lettertype voor de naam heb ik haar diezelfde avond nog een persoonlijk ontwerp gestuurd. En voilà, de laarsjes zijn al klaar om gepost te worden! Maar goed ook, want komend weekend zal Wout bewonderd, geknuffeld en verwend worden met deze leuke laarsjes!

Wil  je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek ontwerp laten maken voor een persoonlijk Femkado? Kijk dan bij Werkwijze en Laarsjes voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

 

Share

2 thoughts on “♥ Laarsjes Wout

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *