♥ Laarsjes Ottalily

Laarsjes OttalilyIn het najaar van 2023 kreeg ik van de klant al het bericht dat er dit voorjaar nog een extra bestelling aan zat te komen. Met bestemming Engeland dit keer! Gezien ze daar geen traditie van geboortekaartjes kennen heeft deze klant gekeken naar de galerij laarsjes op mijn site. (Wist je dat deze elke keer aangevuld wordt met de nieuwste exemplaren?) De laarsjes en bewerking van Fien vond zij erg leuk. Of ik deze kon maken?

Helaas zijn de mintgroene laarsjes niet meer leverbaar, dus koos ze uiteindelijk voor de rode. Met het ontwerp ben ik aan de slag gegaan. Want het ontwerp van Fien was geïnspireerd op haar persoonlijke geboortekaartje, dus voor Ottalily wilde ik ook graag een persoonlijk ontwerp maken. Met de elementen van het ontwerp ben ik aan de slag gegaan om ook voor Ottalily een uniek ontwerp te maken. Uiteindelijk heb ik 4 ontwerpen in verschillende lettertypes met de klant overlegd. Benieuwd naar deze ontwerpen? Neem dan een kijkje op op Facebook en Instagram. Hier lees je in de reels ‘REVIEWS 2024’ overigens ook een mooie review over het uiteindelijke ontwerp. Nu nog inpakken en posten en dan… versturen naar Engeland!

Lees meer…

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf een paar laarsjes van Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze en Laarsjes voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

2 thoughts on “♥ Laarsjes Ottalily

  • Marja van Binsbergen

    6 februari 2024 at 16:51 Beantwoorden

    Voor de zoveelste keer laarsjes besteld. Deze keer de rode laarsjes met Ottalily erop. En zoals altijd weet Femke er weer een leuk ontwerp voor te vinden. Al eerder de laarsjes van Ezra besteld, welke ook bijzonder in de smaak vielen. Menig nichtje en neefje loopt op de laarsje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *