♥ Laarsjes Nynke

Laarsjes NynkeEen nieuwe klant zag de laarsjes van Isabella op de site en vond deze zó leuk dat zij ze ook wilde bestellen. Dat kan natuurlijk, maar wel met de nodige aanpassingen. Want zoals inmiddels wel bekend maak ik voor ieder iets unieks en persoonlijks. Dus ook voor Nynke. Op verzoek heb ik het vogeltje vervangen door een vlinder. Ook zijn er meerdere vlinders over de laars verspreid, samen met een paar hartjes. Zo zijn ook de laarsjes voor Nynke lieve, leuke laarsjes voor een lief, leuk meisje geworden. 
De laarsjes voor Nynke zijn geïnspireerd op het geboortekaartje van ©Blijkaartje. Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Of heb jij specifieke wensen? Geen probleem! Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *