♥ Laarsjes Mara

116.Laarsjes MaraOp 26 oktober 2017 is Mara geboren, de dochter van een hovenier. De klant die deze bestelling deed mag zichzelf ook creatief noemen: het bedrijfslogo van deze hovenier inspireerde haar om een eigen ontwerp te maken met de naam van de dochter. Aan mij de vraag om dit ontwerp te gebruiken voor het bewerken van de laarsjes. Dit zijn nu de verzoekjes die mijn werk nóg leuker maken, want op deze manier kan ik een Femkado nóg persoonlijker maken. Daarnaast wilde deze klant graag het kleine blaadje van het logo op beide neuzen van de laars bewerkt. En ook dat is allemaal mogelijk bij Femkado.
Fantastisch toch dat Mara op deze manier haar vaders bedrijf onder de aandacht kan brengen!  Hopelijk krijg ik over een poos nog eens een foto te zien van Mara die met haar laarsjes aan haar vader aan het helpen is in de tuin.

De persoonlijke laarsjes voor Mara zijn met een speciaal soort sticker (digitaal) bewerkt en geïnspireerd op een bestaande afbeelding. Het materiaal is (spat)water bestendig en heel sterk. Ideaal om de laarsjes van een kind mee te personaliseren in elke gewenste stijl, kleur en met naam. Ideaal voor het kinderdagverblijf of op school. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een doopfeest, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Geen probleem! Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

 

 

Share

2 thoughts on “♥ Laarsjes Mara

  • De laarsjes zijn vol enthousiasme ontvangen! Een leuk en origineel kraamcadeau.
    Ook erg fijn dat een eigen ontwerp kan worden toegepast en dat Femke met je meedenkt!

    • Leuk om te horen, Lianne. Dank je wel voor deze fijne reactie. Het was voor mij ook bijzonder een ontwerp van jou toe te mogen passen. Dus jij ook bedankt! Ik zie je graag nog eens terug bij Femkado.

      Groet, Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *