♥ Laarsjes Juultje

Laarsjes JuultjeEven geleden kreeg ik een spoedbestelling binnen voor kinderlaarsjes ter gelegenheid van een geboorte (en kraamfeest). Het adres van de klant kwam me erg bekend voor. Dus ik even contact gelegd via Whatsapp om de bestelling alvast te bevestigen én een korte check van de connectie te kunnen doen. Bleek deze klant een connectie te hebben met een vriendin van mij; de klant woont nu in haar oude huis in Amsterdam en dat adres herkende ik dus. Puur toeval dat ze bij Femkado terecht is gekomen. Hoe klein kan de wereld zijn!

Inmiddels is het kraamfeest geweest en zijn deze leuke laarsjes overhandigd. De klant was er erg blij mee. Benieuwd naar haar reactie? Neem dan een kijkje bij het verhaal op Facebook en Instagram.

Lees meer…

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf een paar laarsjes van Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze en Laarsjes voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *