Laarsjes Enno

Laarsjes EnnoEen leuke anekdote….

Bij Guerilla Games, een game bedrijf uit hartje Amsterdam, hebben ze een spel uitgebracht onder de naam ‘Horizon Hero Dawn’. Dit spel draait om robots (o.a. de Tallneck). Onlangs heeft één van de medewerkers een zoontje gekregen. Als kraamcadeau wilden ze graag laarsjes met een persoonlijk tiintje bestellen, namelijk met één van de figuren uit de game. Het verzoek was dan ook om de Tallneck in het zwart op de laarsjes te bewerken. Zie hier het resultaat: stoere laarsjes voor Enno. Hoe gaaf om hun eigen game-figuur op de laarsjes terug te zien!

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Of heb jij specifieke wensen? Geen probleem! Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Share

2 thoughts on “Laarsjes Enno

 • Hoi Femke,
  Heel erg bedankt voor de laarsjes! Mijn collega vond het superleuk en kon niet wachten om het aan zijn vrouw te laten zien! 🙂

  • Dag Lucas,
   Wat leuk om te horen dat de laarsjes zo enthousiast ontvangen zijn. Het was mij een waar genoegen! Graag tot een volgende gelegenheid.
   Groet, Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *