♥ Laarsjes Cas

Laarsjes CasStoere laarsjes voor Cas! Meer heeft het soms ook niet nodig.

De persoonlijke laarsjes voor Cas zijn gemaakt ter gelegenheid van een geboorte. Met een dergelijk persoonlijk kraamcadeau kun je wel op kraambezoek komen, want ze zijn leuk om te geven én leuk om te krijgen.

De laarsjes zijn met een speciaal soort sticker (digitaal) bewerkt en geïnspireerd op een bestaande afbeelding. Het materiaal is (spat)water bestendig en heel sterk. Ideaal om de laarsjes van een kind mee te personaliseren in elke gewenste stijl, kleur en met naam. Ook ideaal voor het kinderdagverblijf of op school.

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een doopfeest, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Geen probleem! Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Share

2 thoughts on “♥ Laarsjes Cas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *