♥ Laarsjes Abel

*Laarsjes AbelWanneer je hart in Utrecht ligt, maar de liefde grotere vormen heeft aangenomen, kun je niet anders dan beide liefdes in elkaar over laten vloeien op het geboortekaartje. Want daar is Abel!

Voor 2 zeer gewaardeerde buurtjes die hun liefde mogen bezegelen met de komst van Abel mocht ik deze leuke laarsjes maken. En wat voel ik me verbonden met deze opdracht: ten eerste omdat de opdrachtgever iemand is die aan mijn hart ligt. Ten tweede de afbeeldingen die ik mocht bewerken op de laarsjes: een plattegrond van mijn geliefde stad Utrecht waar ik een fijne studietijd heb mogen ervaren en een afbeelding van een ooievaar; het symbool van geboorte, maar ook het dier waar ik tijdens mijn wekelijkse fiets- en wandeltochtjes  in mijn naaste omgeving volop van geniet. En ten derde: Abel is op dezelfde dag geboren als ik, maar dan 46 jaartjes later. Toch leuk, al die details die voor een gevoel van verbinding zorgen.

Benieuwd naar het betreffende geboortekaartje?  Neem dan een kijkje op op Facebook en Instagram.

Lees hier meer…

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf een paar laarsjes van Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze en Laarsjes voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

2 thoughts on “♥ Laarsjes Abel

  • Het cadeau voor Abel is enthousiast ontvangen door de ouders.
    Over enkele jaren zal Abel heerlijk met de regenlaarsjes in de plassen stampen en ervan genieten.
    Dank Femke voor je ontwerp en de kleur van de laarsjes.
    BS & JenMvD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *