♥ Geboortetegel Anke

Tegeltje Anke69 jaar geleden werd Anke geboren en ontvingen haar ouders als herinnering aan dit bijzondere moment een geboortetegel. Het tegeltje is helaas gesneuveld bij een verhuizing. Anke heeft nog geprobeerd het tegeltje te lijmen. Dit leverde niet het gewenste resultaat op. Dat deed haar verdriet. Op internet speurend naar een oplossing zag ze eigenlijk alleen heel veel opties voor moderne (digitaal bewerkte) tegeltjes. Dat kan ook mooi zijn natuurlijk, maar wat haar tegeltje zo uniek maakt is dat deze met de hand vervaardigd is. De moderne versies konden niet de details op de tegel bewerken die voor haar nu juist zo’n belangrijke aanvulling waren. 
En toen kwam ze een link tegen van Femkado. Bij het bekijken van de mogelijkheden zag ze de voorbeelden van met de hand vervaardigde unieke geboortetegeltjes. Zelfs tegeltjes waarbij een oud tegeltje van een vorige generatie opnieuw gemaakt was voor een nieuwe generatie, om zo een familietraditie voort te kunnen zetten. Want zeg nou zelf, hoe bijzonder is dat! 

Inmiddels was Anke enthousiast. Toch wilde ze graag nog even de mogelijkheden overleggen. Kon Femkado het wel echt zo maken als het originele tegeltje? Dus via de app deelde ze een foto van het gesneuvelde tegeltje en stelde ze haar specifieke vragen met betrekking tot de details. Eenmaal overtuigd van het gewenste resultaat plaatste ze haar bestelling. En zie hier het resultaat! 

Benieuwd naar het originele (gesneuvelde) tegeltje, de gelijkenis met de replica en een kijkje achter het bewerkingsproces? Neem dan een kijkje op op Facebook en Instagram.

Wil jij ook een uniek en met de hand vervaardigd geboortetegeltje bij Femkado bestellen en zo een eventuele familietraditie voort zetten of in gang zetten? Lees hier verder voor meer info over een tegeltje. Kijk bij Werkwijze voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *