♥ Doopserviezen Sonny en Memphis

Doopserviezen Sonny en MemphisMiracles sometimes come in pairs
Never give up on miracles

Wat is het fijn om weer creatief bezig te zijn. Met liefde én plezier heb ik gewerkt aan deze twee persoonlijke serviezen. Deze zijn ter gelegenheid van het doopfeest van de tweeling Sonny en Memphis. Een persoonlijk en speciaal cadeau voor een bijzondere gelegenheid. Een blijvende herinnering. En de twee spreuken van de geboortekaartjes maken nog eens extra duidelijk hoe bijzonder het toch is dat er twee identieke jongetjes geboren zijn. Het is en blijft een wonder.

De bewerking van de doopserviezen voor Sonny en Memphis is gebaseerd op de geboortekaartjes. Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een doopfeest, geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Geen probleem!
Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Share

2 thoughts on “♥ Doopserviezen Sonny en Memphis

  • Hoi Femke, wat zijn ze mooi geworden! Helemaal blij mee. De volgende opdracht die je voor me mag maken is al onderweg!

    • En daar word ik dan weer blij van, Carol! Fijn om te horen dat beiden serviezen zo naar wens zijn. Ik maak met liefde weer een nieuw persoonlijk Femkado voor de familie.

      Groet, Femke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *