♥ Laarsjes Suus

Laarsjes SuusEn ook voor Suus heb ik dit weekend op de valreep nog even laarsjes gemaakt. Dit maal naar aanleiding van het geboortekaartje. Het kaartje is eigenlijk heel eenvoudig. Als je goed kijkt zie je links en rechts allemaal kleine rondjes en ovalen in de kleuren rood, groen en geel. Net confetti. Omdat het erg kleine details betreft heb ik ze wat uitvergroot. Ook heb ik de rode figuurtjes vervangen voor oranje omdat de laarsjes al rood zijn.

De laarsjes voor Suus zijn geïnspireerd op het geboortekaartje. Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Of heb jij specifieke wensen? Geen probleem! Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *