♥ Laarsjes Mees

Laarsjes MeesTerwijl de vogeltjes in de tuin al kwetterend genoten van het mooie weer, genoot ik van het creatief bezig zijn met de persoonlijke laarsjes voor Mees. Hoe toepasselijk dat de klant voor deze afbeelding koos. Door de naam zijn de laarsjes al heel herkenbaar, maar met bijpassend plaatje erbij kun je er niet meer omheen: dit zijn echt Mees zijn laarsjes!

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Of heb jij specifieke wensen? Geen probleem! Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *