♥ Verjaardagsslinger Noa

Verjaardagsslinger NoaHierperdepiep hoera, een feestje voor Noa! Voor haar verjaardag mocht ik een verjaardag slinger maken. Eigenlijk ging het om een dubbel feestje; zij heeft onlangs namelijk een broertje gekregen. Als kraamcadeau mocht ik voor hem ook een verjaardag slinger maken. Tja, dan kan de grote zus natuurlijk niet achterblijven. Wat een feest! (Benieuwd naar de verjaardag slinger voor haar broertje? Kijk dan HIER.)

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Of heb jij specifieke wensen? Geen probleem! Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoet!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *