Prijslijst

Femkado werkt voornamelijk in opdracht. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van de klant. Zo is elk Femkado persoonlijk en uniek.
Het is mogelijk eerst je wensen te overleggen via het contactformulier. Je ontvangt  een mail met een voorstel voor de uitwerking van het Femkado en een (vrijblijvende) prijsopgave. De prijs voor sommige Femkado’s is afhankelijk van deze wensen en de materiaalkosten. Voor een aantal Femkado’s geldt echter een standaardtarief (prijswijzigingen voorbehouden). Tenzij de klant nog aanvullende/specifieke wensen heeft. Dan wordt na overleg de prijs aangepast.

NB: Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief €8,60 verzendkosten!

GEBOORTESERVIES ♥ VERJAARDAGSSERVIES ♥ DOOPSERVIES (excl. €8,60 verzendkosten aangetekend pakket)
Femkado maakt persoonlijke geboorte-, verjaardags- en doopserviezen geïnspireerd op het geboortekaartje. Kijk HIER voor meer info.
Femkado adviseert het servies met de hand af te wassen voor een blijvend mooi resultaat. Niet geschikt voor de vaatwasser en magnetron.
Optie 1:ontbijtbordje, papschaaltje, fruitbordje€42,50voorbeeld
Optie 2:ontbijtbordje, fruitbordje, mok€47,50voorbeeld
Optie 3:ontbijtbordje, papschaaltje, mok€52,50voorbeeld
Optie 4:ontbijtbordje, papschaaltje, fruitbordje, mok€57,50voorbeeld
Optie Anders:samenstelling servies naar eigen wens€ op aanvraag
voorbeeld
♥ SERVIESGOED ALGEMEEN (excl. €8,60 verzendkosten aangetekend pakket)
Femkado maakt persoonlijke serviezen (ook complete sets!) en/of serviesonderdelen. Tekst, afbeelding en kleuren zijn geheel naar wens te maken. Kijk HIER voor meer info.
Femkado adviseert het servies met de hand af te wassen voor een blijvend mooi resultaat. Niet geschikt voor de vaatwasser en magnetron.
Optie 1:ondiepe schaal vierkant (22 cm / ronde hoeken)€29,95voorbeeld
Optie 2:ondiepe schaal rechthoek (15×23 cm / ronde hoeken)€26,95voorbeeld
Optie 3:traktatie/ gebaksschaal rond (33 cm)€54,95voorbeeld
Optie 4:amuse schaal met lepels€39,95voorbeeld
Optie 5:etagère vierkant (2-laags / 10×10 – 15×15 cm)€24,95voorbeeld
Optie 6:etagère vierkant 3-laags€59,95voorbeeld
♥ THEESERVIES (excl. €8,60 verzendkosten aangetekend pakket)
Verras een ander met dit originele en persoonlijke Femkado. Tekst, afbeelding en kleuren zijn geheel naar wens te maken.
Of geïnspireerd op een (geboorte)kaartje. Kijk HIER voor meer info.
Femkado adviseert het servies met de hand af te wassen voor een blijvend mooi resultaat. Niet geschikt voor de vaatwasser en magnetron.
Optie 1:tea-for-one setje (rond model)€20,-voorbeeld
Optie 2:theepot (vierkant model, ronde hoeken)€47,50voorbeeld
Optie 3:theepot (vierkant model, ronde hoeken) met 2x bijpassende kop/schotel€57,50
Optie 4:theepot (vierkant model, ronde hoeken) met 4x bijpassende kop/schotel€67,50
♥ GEBOORTESCHILDERIJEN (excl. €8,60 verzendkosten aangetekend pakket)
Femkado maakt persoonlijke geboorteschilderijen/geboortecollages, geboortelijstjes en geboortetegels geïnspireerd op een geboortekaartje. Kijk HIER voor meer info.
Geboorteschilderij/collage:canvas 20×20 cm€24,95voorbeeld
Geboortelijstje:hoogglans zwart/wit (incl. passepartout) 30×40 cm€24,95
Geboortelijstje:hout (incl. passepartout) 20×25 cm€24,95 voorbeeld
Geboortetegel:Fries witje, 10×10 cm€24,95voorbeeld
♥ LAARSJES (excl. €8,60 verzendkosten aangetekend pakket)
Hippe kinderlaarsjes met eigen naam. Zo kan je kind altijd zijn/haar eigen laarsjes herkennen bij de opvang en/of op school. Leverbaar in de kleuren rood, roze, blauw en groen.  Leverbaar in verschillende maten: maat 20/21 (ca. 9-12 maanden), maat 22-24 (1-2 jaar), maat 25-27 (2-4 jaar) Kijk HIER voor meer info. De laarsjes zijn bewerkt met een speciaal soort sticker. Deze is zeer sterk, (spat)water bestendig en geschikt voor op de laarsjes. voorbeeld 1 voorbeeld 2

♥ SCHOMMELS EN MEER, SCHOMMEL (handbewerkt)  €47,50 (excl. €8,60 verzendkosten aangetekend pakket)
KINDERSTOELTJE, optie 1: digitaal bewerkt €45,- (excl. €8,60 verzendkosten), optie 2: handmatig bewerkt € 50,- (excl. €8,60 verzendkosten)

Femkado maakt persoonlijke houten schommels geïnspireerd op het geboortekaartje of een afbeelding naar keuze. (Weerbestendig door afwerking met blanco lak, draaglast: tot 40 kg.) Ook bewerkt Femkado persoonlijke houten kinderstoeltjes met de hand of een digtaal bewerkte afbeelding. Kijk HIER voor meer info.
SLINGERS: ♥ Naamslingers ♥ Verjaardagsslingers ♥ Geboorteslingers (excl. €8,60 verzendkosten aangetekend pakket)
Een verjaardag en/of geboorte wordt pas echt een feestje met een persoonlijke slinger. Kijk HIER voor meer info.
Femkado heeft verschillende opties:
Geboorteslingervan karton, lettergrootte ca. 10×8 cm, 3 kleuren naar keuze, 3 figuren naar keuze, tekst: ‘Hoera*(naam)*is*geboren’€14,95voorbeeld
Geboorte- en verjaardagsslinger2-delig, van karton, lettergrootte ca. 10×8 cm, 3 kleuren naar keuze, 3 figuren naar keuze, tekst deel 1: ‘Hoera*(naam)*is*geboren’, tekst deel 2: ‘jarig’ er los bij€16,95voorbeeld
Verjaardagsslingervan karton, grootte 13,5 x 27 cm, kleuren naar keuze, tekst: ‘Hoera*(naam)*is*jarig’€14,95voorbeeld
Naamslingervan vilt, 3-D, lettergrootte ca. 20×15 cm, kleuren naar keuze, figuren naar keuze. Deze naamslinger wordt op maat gemaakt en met de hand geborduurd met een festonsteek. Het is mogelijk de naamslinger geïnspireerd op het geboortekaartje te laten maken. Vraag via het contactformulier om een (vrijblijvende) prijsopgave voor de naamslinger. Noteer hierbij duidelijk je wensen (naam, kleuren, figuren).€ vanaf 45,-voorbeeld
T-SHIRTS (excl. €8,60 verzendkosten aangetekend pakket)
Femkado bewerkt t-shirtjes als persoonlijke kraamcadeau. Tekst, afbeelding, kleuren en bewerking  geheel naar wens te maken. Of geïnspireerd op het geboortekaartje. Kijk HIER voor meer info.
Optie 1:t-shirt korte mouw€17,50voorbeeld
Optie 2:t-shirt lange mouw€21,50voorbeeld
FEMKADOKOFFERS (excl. €8,60 verzendkosten aangetekend pakket)
Bij Femkado is het mogelijk een pakket van verschillende persoonlijke Femkado’s samen te stellen. Er zijn verschillende opties mogelijk. Elk koffertje bevat een unieke samenstelling. De Femkado’s in het koffertje (inclusief het koffertje zelf) kunnen bewerkt worden geïnspireerd op het geboortekaartje of een afbeelding naar keuze. Kijk HIER voor meer info.
Logeerkoffer middelformaat ‘middel’ met naam en afbeelding naar wens€ 40,-voorbeeld
Logeerkoffer grootformaat ‘groot’ en toilettas met naam en afbeelding naar wens€ 65,-voorbeeld
Koffer Geboorte:koffertje/ geboorteservies optie 1 (ontbijtbordje/fruitbordje/papschaaltje)/ geboorteslinger/ t-shirt (korte of lange mouw)€100,-voorbeeld
Koffer Verjaardag:koffertje/ verjaardagsservies optie 2 (ontbijtbordje/gebaksschaaltje/mok)/ verjaardagsslinger€90,-voorbeeld
Koffer ‘Lief’:koffertje/ verschoonkleedje roze of blauw (50×65 cm)/ wieglakentje (bewerking: textielverf of borduurwerk, afm: 80×120 cm)/ theeserviesje€110,-
Koffer ‘Stoer’:koffertje/ schommel/ laarsjes€110,-voorbeeld

 

Share