♥ FemKADOkoffers

Bij Femkado is het mogelijk een pakket van verschillende persoonlijke Femkado’s samen te stellen. Er zijn vier opties mogelijk, waaronder een logeerkoffer, een geboortekoffer, herinneringenkoffer en een verjaardagskoffer. De Femkado’s in het koffertje (inclusief het koffertje zelf) kunnen bewerkt worden geïnspireerd op het geboortekaartje of een afbeelding naar keuze (leverbaar in verschillende kleuren). Elk koffertje kan aangevuld worden met persoonlijke Femkado’s in dezelfde stijl. Een uniek kado om de ander mee te verrassen. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Mogelijkheden FemKADOkoffers
Optie: ‘Logeerkoffer’
Bij Femkado is het mogelijk een persoonlijk logeerkoffertje met naam en afbeedling naar wens te laten maken. Gaat je kind voor het eerst logeren en ziet het deze nieuwe ervaring met gezonde spanning tegemoet? En wil jij je kind verrassen met iets vertrouwds van thuis? Komt je kleinkind voor het eerst logeren en wil je hem/haar verrassen met een persoonlijk cadeau om deze ‘traditie’ als een klein feestje te beginnen? Bestel dan nu een persoonlijk logeerkoffertje bij Femkado. Ideaal voor de pyjama, knuffel, toiletspullen (etc.) van je (klein)kind. Logeerkoffertje met naam en afbeelding naar keuze (middel formaat koffer) €35,-. Uit te breiden met persoonlijke Femkado’s dezelfde stijl (bijv. mok en ontbijtbord/ laarsjes/ pyjama shirt) € prijs in overleg nav keuze(s) (excl. 8,60 verzendkosten)

Optie: geboortekoffer
Bij Femkado is het mogelijk een persoonlijk geboortekoffertje te bestellen met naam en afbeelding geïnspireerd op het geboortekaartje. Een persoonlijk kraamcadeau voor een bijzondere gelegenheid (middel formaat koffer) €35,-. Ook is het mogelijk het geboortekoffertje aan te vullen met overige persoonlijke Femkado’s (bijv. geboorteservies optie 1/ geboorteslinger (optie 1) / rompertje/ mutsje/ laarsjes) € prijs in overleg nav keuze(s) (excl. 8,60 verzendkosten)

Optie: herinneringenkoffer
Bij Femkado is het mogelijk een persoonlijk herinneringenkoffertje te bestellen met naam en afbeelding geïnspireerd op het geboortekaartje of een afbeelding naar keuze. Een persoonlijk kraamcadeau voor een bijzondere gelegenheid waarin bijv. het ziekenhuisbandje, navelstrengklemmetje, eerste mutsje en rompertje, eesrst gedragen pakje bij geboorte, doopkleertjes – en kaars, eerste schoentjes, kraamboekje, etc. bewaard kunnen worden (middel formaat koffer) €35,-. Ook is het mogelijk het geboortekoffertje aan te vullen met overige persoonlijke Femkado’s (bijv. doopservies optie 1/ geboorteslinger (optie 1)/ rompertje/ mutsje) € prijs in overleg nav keuze(s) (excl. 8,60 verzendkosten)

Optie: verjaardagkoffer
Bij Femkado is het mogelijk een persoonlijk verjaardagskoffertje te bestellen met naam en afbeelding naar keuze. Een persoonlijk verjaardagscadeau waarmee je indruk kunt maken! €35,-. Ook is het mogelijk het verjaardagskoffertje aan te vullen met overige persoonlijke Femkado’s in dezelfde stijl (bijv. verjaardagsservies optie 2/ verjaardagsslinger (optie 3)/ laarsjes). € prijs in overleg nav keuze(s) (excl. 8,60 verzendkosten)

Op deze pagina vind je meer voorbeelden van FemKADOkoffers.

Kijk voor meer Femkado’s en prijzen bij Prijslijst.
Heb je vragen over een Femkado uit deze categorie? Neem dan (vrijblijvend) contact met me op.
Wil je een Femkado bestellen, ga dan naar het Bestelformulier.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *