♥ FemKADOkoffers/ logeerkoffer

Bij Femkado is het mogelijk een pakket van verschillende persoonlijke Femkado’s samen te stellen. Er zijn vier opties mogelijk, waaronder een logeerkoffer, een geboortekoffer, een verjaardagskoffer, een ‘Lief’ koffertje en een ‘Stoer’ koffertje. Elk bevat een unieke samenstelling. De Femkado’s in het koffertje (inclusief het koffertje zelf) kunnen bewerkt worden geïnspireerd op het geboortekaartje of een afbeelding naar keuze. Een uniek kado om de ander mee te verrassen. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Mogelijkheden FemKADOkoffers
Optie: ‘Logeerkoffer’
Bij Femkado is het mogelijk een persoonlijk logeerkoffertje met naam en afbeedling naar wens te laten maken. Gaat je kind voor het eerst logeren en ziet het deze nieuwe ervaring met gezonde spanning tegemoet? En wil jij je kind verrassen met iets vertrouwds van thuis? Komt je kleinkind voor het eerst logeren en wil je hem/haar verrassen met een persoonlijk cadeau om deze ‘traditie’ als een klein feestje te beginnen? Bestel dan nu een persoonlijk logeerkoffertje bij Femkado. Ideaal voor de pyjama, knuffel, toiletspullen (etc.) van je (klein)kind. Logeerkoffertje met naam en afbeelding naar keuze (middel formaat koffer) €40,-. Uit te breiden met persoonlijke toilettas met naam in dezelfde stijl (groot formaat koffer) €65,- (excl. 8,60 verzendkosten)

Optie: geboortekoffer
Bij Femkado is het mogelijk een pakket van verschillende persoonlijke Femkado’s samen te stellen ter gelegenheid van een geboorte. De Femkado’s in het koffertje (inclusief het koffertje zelf) kunnen bewerkt worden geïnspireerd op het geboortekaartje of een afbeelding naar keuze. Inhoud pakket: koffertje/ geboorteservies optie 1/ geboorteslinger (optie 1) / t-shirt (zie voorbeeld). €100,– (excl. 8,60 verzendkosten)

Optie: verjaardagkoffer
Bij Femkado is het mogelijk een pakket van verschillende persoonlijke Femkado’s samen te stellen ter gelegenheid van een verjaardag. De Femkado’s in het koffertje (inclusief het koffertje zelf) kunnen bewerkt worden geïnspireerd op het geboortekaartje of een afbeelding naar keuze. Inhoud: koffertje/ verjaardagsservies optie 2 (ontbijtbord/gebaksschaaltje/mok)/ verjaardagsslinger (optie 3, zie voorbeeld). €90,– (excl. 8,60 verzendkosten)

Optie: ‘Lief’ koffertje
Bij Femkado is het mogelijk een pakket van verschillende persoonlijke Femkado’s samen te stellen voor allerlei gelegenheden. Het ‘Lief’ koffertje is bedoeld voor het kind dat graag met poppen speelt. Of je nu een jongen of een meisje bent, dat maakt niet uit. De Femkado’s in het koffertje (inclusief het koffertje zelf) kunnen bewerkt worden met een afbeelding naar keuze. Inhoud pakket: verschoonkleedje roze of blauw/ wieglakentje/ theeserviesje (2x kop/schotel, klein schaaltje, klein theepotje) (zie voorbeeld). €110,– (excl. 8,60 verzendkosten)

Optie: ‘Stoer’ koffertje
Bij Femkado is het mogelijk een pakket van verschillende persoonlijke Femkado’s samen te stellen voor allerlei gelegenheden. Het ‘Stoer’ koffertje is bedoeld voor het kind dat graag buiten speelt. Of je nu een stoere jongen of meisje bent, dat maakt niet uit. De Femkado’s in het koffertje (inclusief het koffertje zelf) kunnen bewerkt worden met een afbeelding naar keuze. Inhoud pakket: koffertje/ schommel/ laarsjes (zie voorbeeld). €110,– (excl. 8,60 verzendkosten)

Kijk voor meer Femkado’s en prijzen bij Prijslijst.
Heb je vragen over een Femkado uit deze categorie? Neem dan (vrijblijvend) contact met me op.
Wil je een Femkado bestellen, ga dan naar het Bestelformulier.

NB. De afbeelding is een digitaal bewerkte foto als voorbeeld van een Femkado uit deze nieuwe categorie. Ben jij de eerste die dit unieke Femkado bestelt?

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *