♥ Sponsor shirts Alpe d’ HuZes

Hikershirt-Rita-aWat een gave opdracht was dit! Deze shirts had de familie Van Dijk eerder al besteld. Later bedachten ze dat het eigenlijk wel leuk zou zijn als hun namen erop staan. Ik kreeg het verzoek de namen toe te voegen op deze sponsor shirts. Als ik hier ten minste wat mee kon. Jazeker kan Femkado dat! 

Familie van Dijk loopt, rent en fietst dit jaar mee met de Alpe d’ HuZes ter ondersteuning en nagedachtenis aan allen die in hun leven met kanker te maken hebben gehad. Wat een DIJK van een familie! Een prachtig initiatief dat zeker een financiële bijdrage waard is. En waar ik vanuit mijn onderneming ook graag een bijdrage aan wil leveren. Dus in plaats van dit als betaalde opdracht aan te nemen sponsor ik de familie door het ze aan te bieden. En het leuke is: ik mocht daarom ook mijn logo toevoegen! (Ben je benieuwd naar 
meer foto’s van deze opdracht? Neem dan een kijkje op Facebook.) Wielershirt Leon aHardloopshirt Nyanda a

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil jij ook een uniek en persoonlijk Femkado bestellen ter gelegenheid van een geboorte, een verjaardag of een andere gelegenheid? Eventueel met bestemming buitenland? Of heb jij specifieke wensen? Geen probleem! Kijk eens op de site welke mogelijkheden er zijn. Heb je vragen of wil je overleggen? Stel dan eerst je vraag via het contactformulier. Weet je al precies wat je wilt? Laat het mij weten via het bestelformulier. Ik zie je bestelling graag tegemoe

Share

2 thoughts on “♥ Sponsor shirts Alpe d’ HuZes

  • Wow, Femke, wat een ongelooflijk mooi bericht!
    Dank je wel!!!
    Ik zal het doorsturen naar Anne en Nyanda, dan kunnen zij het op hún facebook pagina delen:)
    XXX van Rita, Nyanda en Leon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *