♥ Sneakers voor Kim

Sneakers Kim bPrimeur! Nog niet eerder had ik het verzoek gekregen om sneakers te personaliseren. Eerlijk gezegd stond dit wel op mijn creatieve-to-do-(wensen)lijstje, maar het was er nog niet van gekomen. Of ik ze als verjaardagscadeau kon maken? Uiteraard! Toch had het even wat meer ‘voeten in de aarde’ (leuke woordspeling bij dit Femkado) dan ik had verwacht; het bewerken was namelijk zeer nauwkeurig werk met alle details. En dan de ‘druk’ voelen van het in één keer goed moeten doen. Een foutje is zo gemaakt, een uitschieter nog sneller! Dus ook in de voorbereiding ging het nodige uurwerk zitten…

In het vooroverleg is er veel contact geweest over de wensen van de klant. Dat viel voor de klant ook nog niet mee. Hij wilde namelijk de sneakers niet voor zichzelf, maar zijn vriendin voor haar verjaardag verrassen met dit gepersonaliseerde cadeau. Dan moet je wel goed weten wat ze mooi vindt. En wetende dat zijn vriendin ook nog eens oog voor detail heeft maakte het er voor hem niet makkelijker op. laat ik het nu leuk vinden met de klant mee te denken en voorstellen te doen. 😉 Met oog voor detail heb ik een digitaal ontwerp gemaakt op basis van de eerste wensen. Na 5 correcties was daar het uiteindelijke ontwerp en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Ondertussen de Converse All Star ingekocht. Kreeg ik, na deze ontvangen te hebben, ineens een weifelend berichtje of de opgegeven maat wel goed zou zijn??? Gelukkig heb ik dezelfde maat en was het een kwestie van zelf even uitproberen. De schoen paste! Nu kon ik dan echt aan de slag met het bewerken van de sneakers. 

Eerst heb ik met potlood de contouren van de te bewerken afbeeldingen aangebracht. Daarna met zwart omlijnd en tot slot de accenten in kleur aangebracht. Pff, best een spannend proces moet ik bekennen. Wat ik al noemde over de details… deze maakten het tot een hoop gepriegel. Maar wat was het leuk om te doen. En wat ben ik blij met het resultaat. En de jarige? Ja, zij gelukkig ook. Hoera! Sneakers Kim a

Benieuwd naar dit ontwerp en deze te vergelijken met het eindresultaat? Neem dan even een kijkje op Instagram. Benieuwd naar de foto’s van het productieproces? Neem dan een kijkje op Facebook.

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf een Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

2 thoughts on “♥ Sneakers voor Kim

 • Nou Femke, Het was inderdaad een hele uitdaging. We hebben echt heel goed samen kunnen afstemmen hoe dit moest gaan worden.
  Ook in een redelijk korte tijd heb je dit toch gefixt.
  Ze is er echt helemaal door verrast.🤗
  Bedankt voor het creatieve meedenken en natuurlijk voor het maken van deze Allstars!
  👌👌👌

  • Jij bedankt voor deze mooie kans. Laat haar nu maar lekker pronken met de schoenen. Hoewel mijn bedrijfsnaam tactisch verwerkt is op de schoenen, zal ze als een wandelend reclamebord door de straten huppelen! 😉 😀

   Groet, Femke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *