♥ Kriebels…

Het is een bijzondere tijd waarin we nu leven. Een tijd waarin (zelf)zorg en gezondheid voorop staat. Een tijd van veranderingen en zorgen, maar ook een tijd waarin we tot bezinning en rust kunnen komen. Dat is ten minste hoe ik het grotendeels óók ervaar, naast de zorgen om de maatschappelijke en economische ontwikkelingen. Ik probeer er maar het beste van te maken, de focus te houden op het positieve aspect van deze tijd. En voor mij houdt dit in dat ik meer rust en balans heb gevonden. 

Langzaam aan begint het creatief bezig zijn weer wat te kriebelen en pak ik zo nu en dan mijn tekenmateriaal tevoorschijn. Dan geniet ik van het schetsen. Zal ik dan…?
Ik krijg mailtjes en berichtjes van mijn vaste klanten. Of ik al weer aan de slag ga of ben met Femkado? Ze zouden graag een bestelling plaatsen. Het doet mij goed dat te horen. En dan begint het nog meer te kriebelen.

Wat ik wel heb geleerd van de afgelopen periode is dat balans belangrijk is. Wat velen van jullie misschien niet weten is dat ik sinds een jaar naast mijn werk voor Femkado ook voor 32 uur een baan heb als coördinator praktijkleren in de GHZ. Dit is een hele leuke, afwisselende en uitdagende baan, maar vraagt ook de nodige tijd die ik als zelfstandig ondernemer niet meer volledig aan Femkado kan besteden. Dat vraagt dus om een andere manier van werk en plezier combineren. En dat ga ik nu uitproberen!

Dus wil je een bestelling voor een persoonlijk Femkado plaatsen? Doe dat dan vooral. Je wordt persoonlijk op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ik vraag alleen een beetje meer geduld wat betreft de levertijd. 

 

 

 

Share

One thought on “♥ Kriebels…

 • Hallo Femke,

  Wat een super leuk dat u regenlaarsjes in de stijl van het geboorte kaartje kunt maken.
  Een erg origineel cadeau!

  Ik vroeg me af of u (gezien de berichten) dit weer doet en hoe goed de bedrukking blijft zitten.
  Mijn vriend en ik zouden het erg leuk vinden om dit als kraamcadeautje te geven.

  Nieuwsgierig wacht ik uw reactie af.

  Gr. Joos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *