♥ Geboorteservies Lenthe

Geboorteservies LentheHet is al weer even geleden dat ik dit geboorteservies mocht maken voor de trotse ouders van Lenthe. Dit kleine meisje is afgelopen lente geboren. Samen met haar 2 broertjes vormen zij een mooi en liefdevol gezin. Als service heb ik het Femkado persoonlijk bij hun afgegeven. Voor hun een kleine verrassing dat met dank werd aangenomen, voor mij een kleine moeite. En een mooie rit naar de Veluwe! 

Benieuwd naar de foto’s van het productieproces? Neem dan een kijkje op Instagram!

Wil je reageren op dit bericht? Onderaan kun je een reactie achterlaten. Omdat ik het zo leuk vind jouw reactie te lezen krijg je ook altijd een reactie terug op jouw bericht. En ben je enthousiast over dit bericht? Delen mag!

Wil je zelf een Femkado bestellen? Kijk dan bij Werkwijze voor meer informatie en plaats je bestelling via het Bestelformulier. Heb je vragen? Stel ze dan via het contactformulier.

Share

2 thoughts on “♥ Geboorteservies Lenthe

  • We zijn heel blij met dit serviesje voor onze kleine schat! 💕 we hebben dit cadeau gekregen van opa en oma, dat maakt het extra speciaal!
    Bijzonder hoe Femke dit gemaakt heeft, een hele kunst. Waardevol voor ons!

    • Wat een eer om voor jullie 3e kindje opnieuw een geboorteservies te mogen maken. Dank voor deze (en de overige) hartelijke reactie(s). Wellicht tot een volgende keer bij een andere bijzondere gelegenheid!

      Groet, Femke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *