Kraamzorg Zeewolde

logo-kraamzorg-zeewoldeSinds 2013 werkt Femkado samen met Kraamzorg Zeewolde. Kraamverzorgsters Ina en Jolanda zijn al lange tijd werkzaam in de regio.  In goede samenwerking met de plaatselijke verloskundigen hebben zij al bij veel gezinnen de kraamweek mogen verzorgen. En dit doen zij met veel liefde en plezier!

De samenwerking tussen Femkado en Kraamzorg Zeewolde is voor ons een blijde gebeurtenis. Het krijgen van een kindje des te meer! Het is een bijzondere en feestelijke gebeurtenis welke wij op unieke wijze voor de trotse ouders willen vastleggen en laten herinneren. Daarom wordt er door Kraamzorg Zeewolde maandelijks een geboorteschilderij twv. €24,95 verloot wanneer jij je referentie over de ontvangen kraamzorg achterlaat op hun site. Benieuwd naar voorbeelden? Kijk dan op de pagina geboorteschilderijen.

In 2017 gaat de samenwerking het 4e jaar in. Ter gelegenheid hiervan biedt Femkado in samenwerking met Kraamzorg Zeewolde meerdere opties aan voor een geboorteschilderij. Femkado maakt persoonlijke canvas geboorteschilderijen/ geboortecollages geïnspireerd op het geboortekaartje. Daarnaast is het nu ook mogelijk  een geboortetegel of een ingelijste (digitaal bewerkte) portrettekening te laten maken. Kijk HIER voor meer info.

Wil jij ook kans maken op een persoonlijk en uniek geboorteschilderij optie canvas nav. het geboortekaartje van je kindje? Schrijf je dan nu in bij Kraamzorg Zeewolde. Geef bij inschrijving voor kraamzorg aan dat je mee wilt doen aan deze actie door je mailadres aan ze door te geven. Volg Kraamzorg Zeewolde én Femkado op Facebook en blijf zo op de hoogte van deze leuke actie en meer.

Share