♥ Berichtje van mij

Het is even stil geweest op deze site. Februari was een heftige maand voor mijn privésituatie. De zorg voor, zorgen om en het in zeer korte tijd verliezen van twee dierbaren zorgde ervoor dat ik mijn werk tijdelijk even stil moest leggen. Via Facebook heb  ik jullie op de hoogte gehouden. Via mijn pagina, persoonlijke berichten, mailtjes, persoonlijke gesprekken en zelfs op kaartjes van prachtige bossen bloemen ontving ik vele woorden van steun. Ik was er stil van.  Nogmaals dank voor het begrip, de lieve woorden van steun en overige lieve gebaren.

Nu ben ik er weer. Vanaf vandaag probeer ik mijn werkzaamheden weer op te pakken. Ik heb in tussentijd vele leuke bestellingen mogen ontvangen. Ik ben mijn vaste én nieuwe klanten dankbaar voor (wederom) hun vertrouwen in mij en mijn creativiteit. Ik zal voor ieder van jullie die een bestelling geplaatst heeft weer met liefde een persoonlijk Femkado creëeren. Blijf mij ondertussen volgen op social media voor een update over de nieuwste Femkado’s, leuke weetjes en meer!

groet, Femke

(In memoriam ♥: mijn dierbare opa (⊕ 17/2/’18) en mijn lieve oma (⊕ 6/2//’18)

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *